Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 24. august 2020

Jacquemus vydá druhú knihu

Francúzska značka Jacquemus je prototypom modernej, nezávislej značky, ktorá sa dokázala vyšplhať na úroveň svetových módnych domov. Nie je vôbec len okrásnych dizajnoch, ale aj ocelkovej atmosfére aobraze ženy, ktorý sa snaží vytvoriť, čo imponuje masám módnych milovníčok po svete.

Jacquemus vydá druhú knihu

Francúzska značka Jacquemus je prototypom modernej, nezávislej značky, ktorá sa dokázala vyšplhať na úroveň svetových módnych domov. Nie je vôbec len o krásnych dizajnoch, ale aj o celkovej atmosfére a obraze ženy, ktorý sa snaží vytvoriť, čo imponuje masám módnych milovníčok po svete. Svoju filozofiu teraz pretaví aj do ďalšej knihy.

Prvú vydala knihu s názvom Marseille je t'aime vydala značka v roku 2017, v ktorej sa venovala mestu Mersaille. Práve toto miesto je významnou inšpiráciou v tvorbe dizajnéra Simona Porte Jacquemusa. Išlo o knihu plnú poézie a opisov mesta, doplnenú o fotografie dotvárajúce atmosféru mesta. Teraz módny dom vydáva ďalšiu knihu, v ktorej sa zameriava na fotografiu.

2

Kniha IMAGES sa dostane do predaja už 1.septembra, no veľa o nej zatiaľ nevieme. Dizajnér na Instagrame oznámil iba to, že bude plná jeho najobľúbenejších fotografií módnych kúskov, prehliadok a všetkého týkajúceho sa značky, jej múz a inšpirácie, ale aj každodenného života s ňou spojeného, odfotených iPhonom. Pôjde tak o dokonalú coffee table knihu, ktorú si budete môcť len tak vystaviť na stolíku v obývačke, alebo ju zaradíte do svojej knižnice. Tešiť sa však všetci môžeme na dokonalý vizuálny zážitok, ktorý nám značka ponúka každý deň na svojom Instagrame.

3

Kniha bude v predaji od 1.septembra, exkluzívne na stránkach značky Jacquemus, kde je stále dostupná aj prvá kniha Marseille je t'aime.

Foto: archív značky, Instagram

1039

Súvisiace články