Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 7. február 2020

Caroline de Maigret vydala druhú knihu

Francúzku Caroline de Maigret mnohí registrujú ako modelku, herečku či dokonca influencerku zInstagramu, avšak zabudnúť nemôžme ani na jej spisovateľské projekty. Vroku 2016 vydala svoju prvú knihu- Ako byť Parížankou, nech žijete kdekoľvek, ktorou si získala ženy po celom svete ateraz pridáva ďalšiu.

Caroline de Maigret vydala druhú knihu

Francúzku Caroline de Maigret mnohí registrujú ako modelku, herečku či dokonca influencerku z Instagramu, avšak zabudnúť nemôžme ani na jej spisovateľské projekty. V roku 2016 vydala svoju prvú knihu- Ako byť Parížankou, nech žijete kdekoľvek, ktorou si získala ženy po celom svete a teraz pridáva ďalšiu. Nesie názov- Čím staršia, tým lepšia... ale staršia.

Older but better, but older je kniha, ktorá si vás získa humorom, štýlom a nadhľadom. Caroline so spoluautorkou Sophie Mas vás dokonale prevedú tým, čo si všetky 40+ ženy myslia, no niekedy to nevyslovia. Je plná vlastných skúseností, príhod a myšlienok, ale aj rád ako sa vyrovnať s láskou, životom a všetkým naokolo. Touto knihou nám chcú jednoducho ukázať, že všetci starneme, že sa to dá s gráciou a sebarešpektom a že sa tomu jednoducho nikto nevyhne. Podtitul knihy znie The Art of Growing Up (Umenie starnutia) a opisuje všetky dobré aj zlé stránky tohto nevyhnutného procesu.

Nápad na napísanie ďalšej knihy sa zrodil po návšteve dermatológa, kkde si Caroline nechala skontrolovať znamienka. Ten hneď po kontrole navrhol kozmetické vylepšenie jej tváre. Caroline to najskôr vzala s úsmevom, no keď sa na jednej akcii stretla s 30-ročnou fanúšičkou, ktorá jej zalichotila v zmysle, že chce vyzerať tak dobre ako Caroline, keď zostarne, vtedy si uvedomila, že už nepatrí do „klubu mladých.“ Namiesto toho, aby sa uchýlila ku kozmetickým vylepšeniam si však povedala, že to celé vyrozpráva v knihe: „Myslím, že v živote pomáha, keď sa o veci podelíte. Napísala som knihu pretože keď čítate o veciach, ktoré vás trápia, ktoré sa dejú vo vašom živote a viete, že v tom nie ste sami, zrazu je všetko lepšie,“ hovorí Caroline.

l714473

950

Súvisiace články