Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 8. október 2019

Rihanna vydáva svoju autobiografiu

Určite sa zhodneme na tom, že Rihanna je jednou znajväčších ikon súčasnosti ato hneď vniekoľkých smeroch vrátane hudby, módy aj podnikania. Všetko, čo 31-ročná Barbadosanka dokázala je inšpiratívne ateraz sa osvojom príbehu rozrozprávala vo svojej obrazovej autobiografii.

Rihanna vydáva svoju autobiografiu

Určite sa zhodneme na tom, že Rihanna je jednou z najväčších ikon súčasnosti a to hneď v niekoľkých smeroch vrátane hudby, módy aj podnikania. Všetko, čo 31-ročná Barbadosanka dokázala je inšpiratívne a teraz sa o svojom príbehu rozrozprávala vo svojej obrazovej autobiografii.

„Viac ako 5 rokov vo výrobe... Som šťastná, že sa s vami môžem konečne podeliť s touto kolekciou výnimočných spomienok,“ napísala Rihanna ku príspevku na Instagrame. V knihe sa so svojimi fanúšikmi podelí s nezabudnuteľnými zážitkami, ktoré sprevádzali jej kariéru, ale aj osobný život. Na 504 stranách budete môcť obdivovať viac ako 1000 fotografií, ktoré dokumentujú jej cestu a pamätajú si na rôzne špeciálne momenty. Okrem toho sú súčasťou knihy aj špeciálne vložené prílohy či odnímateľný plagát.

2

3

4

Kniha vznikla v spolupráci s prestížnym vydavateľstvom Phaidon a dostupná je v 4 rôznych edíciách. Prvá, základná obsahuje spomínanú knihu. Edícia Fenty x Phaidon obsahuje aj stojan na knihu v tvare Rihanniných rúk z dielne dizajnového štúdia The Haas Brother. Rihanna: Luxury Supreme edícia obsahuje knihu v čiernej látkovej verzii a exkluzívny stojan so zlatými prvkami od The Haas Brothers, a tretia Rihanna: Ultra Luxury Supreme obsahuje takisto látkovú verziu a mramorový stojan od The Haas Brothers.

11Fenty x Phaidon

12Rihanna: Luxury Supreme

13Rihanna: Ultra Luxury Supreme

Knihu je možné predobjednať na stránke Phaidon, no pokiaľ ste si robili zálusk na najexkluzívnejšiu verziu Rihanna: Ultra Luxury Supreme (v cene 5500 dolárov), tak vás musíme sklamať, pretože už je vypredaná. Ostatné verzie sú však stále k dispozícii a ich ceny sa pohybujú od 150 do 175 dolárov. Dokonalý vianočný darček pre fanúšikov Rihanny, čo poviete?

5

6

Foto: archív vydavateľstva

1218

Súvisiace články