Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 12. január 2019

Kuchárske knihy, ktoré napísali celebrity

Vedeli ste, že Chrissy Teigen, Snoop Dogg či Zac Posen milujú varenie? Túto svoju záľubu pretavili do hmotnej podoby vďaka kuchárskym knihám, vktorých sa snami podelili osvoje najobľúbenejšie recepty.

Kuchárske knihy, ktoré napísali celebrity

Vedeli ste, že Chrissy Teigen, Snoop Dogg či Zac Posen milujú varenie? Túto svoju záľubu pretavili do hmotnej podoby vďaka kuchárskym knihám, v ktorých sa s nami podelili o svoje najobľúbenejšie recepty.

Reese Whiterspoon: Whiskey in a Teacup

Aj napriek tomu, že to nie je úplne kuchárska kniha, ale skôr lifestylová publikácia (ako ju nazvala Reese), nájdete tu niekoľko jej najobľúbenejších receptov vrátane vyprážaného kuraťa. Kniha je venovaná južanskému životnému štýlu a aj kuchyni.

Chrissy Teigen: Cravings: Hungry for more

Modelka sa netají svojou láskou k jedlu a vo svojom okolí je vychýrenou kuchárkou a pekárkou. So svojim receptami sa podelí aj s nami vo svojej kniha, ktorá je plná tých najdekadentnejších receptov, ktoré vôbec nie sú komplikované.

2

Zac Posen: Cooking with Zac

Kto by povedal, že renomovaný módny návrhár to vie roztočiť nielen na móle, ale aj v kuchyni? Zac sa vie navyše s každým jedlom vyhrať a na tanier vám naservíruje dokonalé umelecké dielo. Jeho recepty sú podľa jeho slov rustikálne aj rafinované.

3

Snoop Dogg: From Crook to Cook

Ani od Snoop Doga by asi nikto nečakal knihu, no opak sa stal realitou. Okrem knihy sa môže pochváliť aj kuchárskou show, ktorá bola nominovaná na Emmy, a účinkuje v nej s Marthou Stewart. V knihe je publikovaných jeho 50 najobľúbenejších receptov, ktoré uspokoja akékoľvek chúťky.

4

Gwyneth Paltrow: The Clean Plate: Ear, Reset, Heal

Gwyneth už v minulosti publikovala niekoľko kuchárskych kníh a v roku 2019 sa môžeme tešiť na ďalšiu. Séria flexibilných receptov je založená na kvalite ingrediencií, ktoré by mali pomôcť aj zo zdravotného hľadiska. Herečka tvrdí, že správne jedlo dokáže liečiť telo.

5

Foto: archív vydavateľstiev

1618

Súvisiace články