Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 8. apríl 2019

Netflix uvedie dokumentárny film o Beyoncé

Minulý týždeň Netflix oznámil nový film s názvom Homecoming. Obsah však zostal tajomný až doteraz, no fanúšikovia si ho okamžite spojili s Beyoncé kvôli použitému fontu aj samotnému názvu, ktorý mal pripomínať jej dobročinný projekt Homecoming Scholars Award Program.

Netflix uvedie dokumentárny film o Beyoncé

Minulý týždeň Netflix oznámil nový film s názvom Homecoming. Obsah však zostal tajomný až doteraz, no fanúšikovia si ho okamžite spojili s Beyoncé kvôli použitému fontu aj samotnému názvu, ktorý mal pripomínať jej dobročinný projekt Homecoming Scholars Award Program. Dnes však Netflix potvrdil, že ide o dokumentárny film venovaný speváčke.

Film bude dokumentovať jej ikonické vystúpenie z minuloročnej Coachelly, kedy sa stala prvou černoškou, ktorá bola hlavným vystupujúcim umelcom na festivale tohto rozmeru. Okrem samotného vystúpenia poodkryje samotnú tvorbu konceptu až po prácu s kultúrnymi hodnotami. Tešiť sa vraj môžeme na speváčkine tréningy nielen po speváckej ale aj tanečnej a kondičnej stránke.

Film bude dostupný na Netflixe od 17.apríla a zaručene poteší nielen fanúšikov Beyoncé, ale každého, kto potrebuje inšpirovať a nakopnúť.

1332

Súvisiace články