Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 5. september 2019

Aston Martin & diamanty pre večer v štýle James Bonda

Minulý víkend zažila Bratislava netradičný večer vštýle Jamesa Bonda. VSND totiž prvýkrát prebehol dvojdňový maratón Bondonvky vopere, ktorý bol venovaný legendárnemu, oscarovému skladateľovi, Johnovi Barrymu.

Aston Martin & diamanty pre večer v štýle James Bonda

Minulý víkend zažila Bratislava netradičný večer v štýle Jamesa Bonda. V SND totiž prvýkrát prebehol dvojdňový maratón Bondonvky v opere, ktorý bol venovaný legendárnemu, oscarovému skladateľovi, Johnovi Barrymu. Aby bol večer dokonalý, nemohli chýbať diamanty a samozrejme aj krásne ženy.

Celeste Buckingham počas vystúpenia

V opere tak odznelo 15 ikonických piesní z filmov o Jamesovi Bondovi, ktoré naspievali velikáni ako Tom Jones, Nancy Sinatra či Adele. Počas tohto víkendu sa roly zhostila Celeste Buckingham a Martin Madej. „Vždy som bola fanúšikom bondoviek a možnosť koncertovať so 100 členným orchestrom a zažiť túto atmosféru bolo pre mňa veľkou výzvou, ktorú som si však naplno užila. Atmosféra a reakcie publika, ktoré sme ako muzikanti na javisku mali možnosť zažiť sú neopísateľné..,” prezradila Celeste Buckingham po predstavení, ktorá mala počas vystúpenia na sebe šperky ALO diamonds v hodnote 150-tisíc eur.

8b Celeste Buckingham so sperkami ALO diamonds 2Celeste v šperkoch ALO diamonds

9 Celeste Buckingham so sperkami ALO diamonds 3Celeste v šperkoch ALO diamonds

2 Celeste Buckingham s dizajnerkou Michaelou LuptakovouCeleste Buckingham s dizajnérkou Michaelou Ľuptákovou 3 Celeste Buckingham s Martinom MadejomCeleste Buckingham s Martinom Madejom

Na tento víkend pripravila dizajnérka Michael Ľuptáková aj dva špeciálne modely šiat, ktoré vyzdvihli atmosféru predstavenia a podčiarkli šperky v bielom a žltom zlate. Tak ako drahé šperky, aj pôvabné bond girls a Aston Martin patria k Bondovi. Preto nemohli chýbať ani oni. Medzi pozvaným sa preto objavila naša úspešná tenistka Dominika Cibulková s rodinou a priateľmi, ale aj Lenka Šóošová s partnerom. Aston Martin DBS zase hostí vítal už vo foyer SND.

12 Dominika Cibulkova s manzelomDominika Cibulková s manželom  14 Katarina Cibulkova a Dominika CibulkovaKatarína Cibulková a Dominika Cibulková 

21 Bond girls s autom Aston Martin DBSBond girls s autom Aston Martin DBS

foto: Ján Zemiar, zdroj: ALO diamonds

1437

Súvisiace články