Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 18. marec 2019

Divadelné predstavenie kolekcie H&M Studio

Kolekcia H&M Studio na sezónu SS19 bola predstavená v americkej Sedone. Nešlo však len o prezentáciu nových kúskov, ale ich prepojenie so zaujímavých divadelným príbehom.

Divadelné predstavenie kolekcie H&M Studio

Kolekcia H&M Studio na sezónu SS19 bola predstavená v americkej Sedone. Nešlo však len o prezentáciu nových kúskov, ale ich prepojenie so zaujímavých divadelným príbehom. Globálne publikum pozvané na túto akciu, si tak mohlo vychutnať unikátne, vodné baletné vystúpenie Aqualilies, ale aj akustické vystúpenie The Staves a BMX senzáciu. Finálnu scénu tvorilo tanečné vystúpenie a intímny koncert Maggie Rogers. Fanúšikovia H&M mohli sledovať interaktívne aktivity na sociálnych sieťach.

„Našou ambíciou bolo prevziať módnu šablónu a zrevolucionizovať ju pomocou zábavného myslenia. Jedinečný formát pohlcujúceho divadla umožnil našim hosťom, zákazníkom a fanúšikom vstúpiť do plne zrealizovaného sveta kolekcie SS19,“ hovorí Kattis Bahrke, vedúca kreatívneho marketingu a komunikácie v spoločnosti H&M.

V čom je teda táto kolekcia výnimočná? Je inšpirovaná Glam Explorerom, dobrodružnou múzou, ktorá dokáže z jednotlivých kúskov urobiť dych-berúce outfity kdekoľvek na svete. Nechýba ani myšlienka bezstarostného pôvabu a osobného dobrodružstva.

Obsadenie podujatia tvorili svetoví herci, tanečníci a modeli. Viac si môžete pozrieť vo videu.

1232

Súvisiace články