Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 4. august 2021

Cartier otvára výstavu v Londýne

Príliš dlho sme čakali na to, kedy sa konečne otvoria galérie a múzeá. Teraz je väčšina z nich v Európe otvorených a mnohé si pre nás pripravili skvelé výstavy.

Cartier otvára výstavu v Londýne

Príliš dlho sme čakali na to, kedy sa konečne otvoria galérie a múzeá. Teraz je väčšina z nich v Európe otvorených a mnohé si pre nás pripravili skvelé výstavy. Jednou z nich je aj výstava značky Cartier a jej ikonickej tvorby šperkov a hodiniek. nahliadnite do nej s nami.

Obľúbená londýánska galéria Saatchi Gallery hostí výstavu s názvom Studio 7 by Cartier od 23.júla do 8.augusta. Ide o portrétovú výstavu, ktorá dokumentuje najikonickejšie kúsky z dielne značky vrátane Panthére, Tank či Santos.

Kúsky značky Cartier sú pre mnohých z nás investíciou, dedičstvom. Vyberáme si ich práve kvôli ich nadčasovosti, elegancii a nestarnúcemu štýlu, ktorý rokmi naberá na hodnote. Táto výstava sa pozerá práve na tieto príbehy, ktoré Cartier počas celých rokov vytvára spolu s nami. Expozícia je rozdelená do 4 častí, pričom každá z nich je má inú tému.

B6035517 Cartier Love 02  https www.saatchigallery.com media images exhibitions cartier studio7 B4052700 Cartier Trinity 02 

Prvá časť s názvom Legends nás vezme do histórie značky Cartier, kde budeme môcž vidieť ikony ako Andy Warhol či Jean Cocteu s ich obľúbenými hodinkami značky, Tinu Turner s jej Love náramkom a mnohé ďalšie legendárne osobnosti. V druhej časti Inspiration budeme môcť vidieť osobnosti z moderného sveta s ich Cartier kúskami. Studio, tretia časť výstavy, zase predstavuje interaktívnu časť výstavy, ktorá každého návštevníka vyzýva vytvoriť si vlastný Cartier príbeh. Posledný časť s názvom Encounters nás prenesie do novej kapitoly značky Cartier, v ktorej budeme môcť vidieť výber fotografií, ktoré boli vyhotovené v predchádzajúcej časti Studio, a spoločne vytvárajú zaujímavú mozaiku.

Jean Cocteau  ramla ali 

Výstava je otvorená do 8.augusta, pričom vstup je pre každého návštevníka zdarma. Potrebné však je zarezervovať si svoje miesto vopred.

Foto: Saatchi Gallery, Cartier

868

Súvisiace články