Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. august 2021

Plavba po Stredozemnom mori s Hublot

Azúrové vody Stredozemného mora sú symbolom letnej romantiky, odvážnych dobrodružstiev a prírodnej krásy. Mnohí sa do týchto končín vydávame počas letných mesiacov, kedy načerpávame nové sily a energiu z tohto krásneho prostredia.

Plavba po Stredozemnom mori s Hublot

Azúrové vody Stredozemného mora sú symbolom letnej romantiky, odvážnych dobrodružstiev a prírodnej krásy. Mnohí sa do týchto končín vydávame počas letných mesiacov, kedy načerpávame nové sily a energiu z tohto krásneho prostredia. Na plavbu v týchto vodách vás pozýva aj značka Hublot, ktorá v šiestich ikonických destináciách otvorila zaujímavé butiky s ich vlastnými, limitovanými edíciami hodiniek.

Forte dei Marmi

Toskánsku destináciu preslávil film z roku 1983, Chuť mora (Sapore di Mare). Odvtedy je obľúbenou letnou voľbou pre milovníkov dlhých pláži a hôr v pozadí. Na tomto mieste nájdete jeden z butikov Hublot a jeho limitovanú edíciu hodniek Classic Fusion Chronograph navrhnutú špeciálne pre túto destináciu. Edícia 35 kusov je charakteristická svojim 45 mm puzdrom z leštenej béžovej keramiky a zladeným číselníkom a remienkom, ktorý však môžete nahradiť aj azúrovým. Vybavený je automatickým strojčekom s chronografom.

Forte Dei Marmi exterior 4 min  521.CZ.892B.RX.BHF21 Classic Fusion Chronograph Boutique Forte dei Marmi 2 min 

Capri

Ďalšou obľúbenou talianskou destináciou je romantický ostrov Capri, ktorý je nazývaný aj klenotom Tyrhénskeho mora. Dokonalé more sa tu spája s luxusnými nákupnými ulicami, vrátane Rue Vittorio Emanuele, kde nájdete aj butik Hublot. Práve v ňom môžete objaviť edíciu 30 kusov modelu Classic Fusion Chronograph Boutique Capri. Tento model má puzdro vyrobené z titánu, ktoré dopĺňa azúrovo modrá keramika inšpirovaná farbou oblohy na tomto mieste. V rovnakej farbe je ladený aj remienok, pričom čísleník svieti čistou bielou farbou s kontrastným modrým lemom.

521.NL.8929.RX.CAP21 Classic Fusion Chronograph Boutique Capri 4 min  Hublot Capri Boutique min 

Mykonos

Jedna z najpopulárnejších gréckych destinácií, tou je chic ostrov Mykonos spájajúci dych-berúce výhľady, historickú atmosféru a moderné podniky. Pre Hublot je práve toto miesto už dlhoročnou inšpiráciou a tentokrát uvádza kolekciu 50 kusov Classic Fusion Chronograph, ktorú nájdete v butiku na tomto ostrove. Model v sebe spája tmavomodrú a ružové zlato, ktoré evokuje západ slnka, zatiaľ čo motív lopatiek je inšpirovaný veternými mlynmi Kato Myli, ktoré definujú panorámu ostrova.

Mykonos exterior 6 min  521.EO.7128.LR.MYO21 Classic Fusion Chronograph Boutique Mykonos 2 min 

Bodrum

Jedna z najnovších destinácií, kde Hublot otvoril svoj butik je štýlový Bodrum, mesto vystavané z kameňa. Hlboká modrá farba Egejského mora, na ktorom Bodrum leží, je dominantná aj v dizajne limitovanej edície 25 kusov modelu Classic Fusion Chronograph Bodrum, ktorú dopĺňajú neutrálne strieborné a slonovinové tóny. Model je vybavený titánovým puzdrom s priemerom 45 mm, do ktorého je zakomponovaný automatický strojček.

521.NX.6679.LR.HBB21 Classic Fusion Chronograph Boutique Bodrum min Bodrum exterior 2 min

Ibiza

Zrejme jeden z najslávnejších európskych ostrov, Ibiza, sa takisto môže pochváliť novým butikom Hublot. Párty ostrov, ktorý však ponúka aj nevídané prírodné krásy a nenapodobiteľnú atmosféru, sa tak stal inšpiráciou pre limitovanú edíciu 50 kusov modelu Classic Chronograph Boutique Ibiza. Tmavomodré keramické puzdro kontrastuje s bielym číselníkom, ktorý má výrazný námornícky vzhľad. Vybavený je automatickým strojčekom a jeden zo sčítačov chronografu je ozdobený symbolom ostrova - Flower Power.

Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Ibiza 4 min  Ibiza exterior 1 min 

St. Tropéz & Monaco

Zrejme nikde inde vo svete nenájdete atmosféru podobnú Saint-Tropéz a Monacu. Mieša sa tu old world glamour s moderným svetom, čo láka nielen známe osobnosti, ale aj mnohých cestovateľov zo sveta. Nájdete tu aj butiky značky Hublot, ktoré si inšpirované štýlom týchto destinácií. Fasády dekorované modrou evokujú vlny, zatiaľ čo drevené obklady pripomínajú paluby luxusných lodí, ktoré môžete vidieť v lokálnych marínach. Interiér vás privíta vo výrazne prímorksej atmosfére, ktorá vám pripomenie letné dovolenkové dobrodružstvá.

Hublot Boutique St Tropez1 min  Hublot Boutique St Tropez3 min 

Foto: Hublot

874

Súvisiace články