Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. august 2021

Interiérové doplnky do štýlových domácností

Ak rozmýšľate nad malým refreshom svojho bývania, nemusíte hneď uvažovať nad rekonštrukciou. Aj malmi detailmi dokážete zmeniť vzhľad či dokonca atmosféru akéhokoľvek priestoru.

Interiérové doplnky do štýlových domácností

Ak rozmýšľate nad malým refreshom svojho bývania, nemusíte hneď uvažovať nad rekonštrukciou. Aj malmi detailmi dokážete zmeniť vzhľad či dokonca atmosféru akéhokoľvek priestoru. Inšpirujte sa štýlovmi doplnkami, ktoré si získali mnohé módne influencerky a známe módne ikony.

Busty

Nádych umeleckej atmosféry veľmi rýchlo a jednoducho prinesiete do priestory pomocou veľmi obľúbených búst. Krásne zapadnú do minimalistickch interiérov, ale aj do eklektického dizajnu. Majú veľkú moc posunúť priestor na nový level bez toho, aby ste ho museli priveľmi meniť.

@christietyler

 

Unikátne zrkadlá

Zrkadlá sú aktuálne veľmi obľúbeným interiérovým doplnkom, pričom v štlových interiéroch nájdete mnohé typy. Väčšinou však ide o unikátne zrkadlá, ktoré dokážu niečim zaujať an prvý pohľad. Niektoré majú netypický rám, iné tvar. Vyberte si zrkadlo podľa seba aj vy, nezáleží na tom, v akom štýle, musí však vyniknúť.

alyssainthecity@alyssainthecity

 

 

Pletené stoličky

Pletené stoličky nie sú žiadnou novinkou, avšak aktuálne zažívajú veľký boom. Pôsobia navyše nadčasovo a veľmi elegantne s nádychom bohémskeho štýlu. Vďaka svojej prírodnej a neutrálnej podstate sa s nimi ľahko pracuje a sú považované za veľmi univerzálny kúsok. Vyrábajú sa z kombinácie dreva a ratanu a do každého interiéru prinesú dávku štýlu.

claire most@claire_most

 

 

Stromy v interiéri

Na urban jungle sme sa mnohí sústredili počas prvej vlny pandémie, kedy sme pomocou rôznych izbovch kvetín chceli do svojich domovov priniesť kúsok prírody, ktorá nám tak chýbala. Teraz však našu lásku ku kvetinám a prírode posúvame ďalej pomocou efektných črepníkových stromov. Postarajú sa o dokonalý wow efekt.

monikh@monikh

 

 

Šachovnice

Šachovnicový vzor sa stal obrovským hitom, v móde aj interiérovom dizajne. Využiť sa dá najrôznejšími spôsobmi, od jednoduchých dekorácií ako misky či vankúše až po väčšie v podobe kobercov alebo závesov. Nemusíte do tohto trendu vhupnúť naplno, stačí, keď začnete drobnosťami, ktoré interiér okamžite osviežia.

camillecharriere@camillecharriere

 

 

Štruktúrované sklo

Už dlhšiu dobu si do štýlových interiérov nachádzajú cestu menej typické verzie skla. Veľmi obľúbené sú napríklad farebné sklá, ktoré sa využívajú na vázach, ale aj pohároch či lampách. Teraz si však popularitu budujú štruktúrované alebo brúsené sklá, ktoré sa dajú využiť v podobe mís, váz, pohárov a mnohých ďalších doplnkov. Pôsobia luxusne a dizajnovo.

sabinasocol@sabinasocol

 

 

Móda na stolíku

Štýlové coffeetable book, alebo teda knihy na konferenčný stolík, dokážu premeniť atmosféru každého priestoru. Skvelo doplnia vašu dizajnovú obývačku alebo domácu pracovňu. Okrem toho, že plnia dekoratívny účel, sú perfektným inšpiratívnym prvkom, do ktorého môžete kedykoľvek nahliadnuť a nájsť svoju múzu.

 jeanettemadsen @_jeanettemadsen_

Foto: Instagram

1401

Súvisiace články