Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 7. júl 2021

Amina Muaddi uvádza kolaboráciu s Wolford!

Mladá dizajnérka Amina Muaddi dobila svet topánok, získala si zástupy fanúšikov vrátane svetových celebrít zo sveta showbusinessu, módy, filmu či umenia. Jej dizajny patria k najvyhľadávanejším a zároveň najinovatívnejším kúskom, ktoré si postupne budujú kultový status.

Amina Muaddi uvádza kolaboráciu s Wolford!

Mladá dizajnérka Amina Muaddi dobila svet topánok, získala si zástupy fanúšikov vrátane svetových celebrít zo sveta showbusinessu, módy, filmu či umenia. Jej dizajny patria k najvyhľadávanejším a zároveň najinovatívnejším kúskom, ktoré si postupne budujú kultový status. Teraz však dizajnérka vstupuje do nového sveta, ktorý topánky skvelo dopĺňa. Pomôže jej v tom kolaborácia so značkou Wolford.

Pančuchy a topánky k sebe nedomysliteľne patria. Správna kombinácia týchto dvoch kúskov dokáže vytvárať najrôznejšie výsledky, od elegantných cez extravagantné, no v každom prípade ide o veľmi silnú dvojicu. Spojenie značky Wolford, ktorá patrí k popredným výrobcom luxusných pančúch, ponožiek a spodnej bielizne, a talentovanej dizajnérky Aminy Muaddi tak znie ako niečo, čo určite nechceme zmeškať.

Amina Muaddi x Wolford 3

V spoločnej kolaborácii Amina Muaddi x Wolfrod nájdete pestrú ponuku kúskov, ktorá začína pri ponožkácha končí až pri šatách. Založená však je na remeselnej zručnosti s nadčasovým nádychom, ktorá je typická pre obe značky. Inovatívny prístup a element prekvapenia, ktoré dizajnérku preslávili takisto nemôže chýbať. Vznikla tak kolekcia plná sebavedomia, odvahy a ženskej sily.

Wolford x Amina Muaddi 1

V kolekcii nájdete ponožky, avšak nie hocijaké, vybrať si môžete z koženej alebo latexovej verzie. Chýbať nemôžu ani sieťované pančuchy vo viacerých farbách, jednofarebné aj vzorované pančuchy, či dokonca legíny. Medzi oblečením zase nájdete elegantné body, overal a šaty, pričom každý z týchto kúskov vyniká modernou víziou ženkosti.

50794 3121 004 B M B2BL  79206 7005 004 B M B2BL  52865 1300 004 B M B2BL 

Celá kolekcia Amina Muaddi x Wolfrod je dostupná v predaji na webe Wolford, ale aj vo vybraných butikoch značky po celom svete.

Foto: archív značiek

865

Súvisiace články