Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 28. máj 2021

Leto s módnym domom Dior

Dioriviera je dnes synonymom luxusnej predstavy leta. Každú sezónu prináša štýlové kúsky, ktorými si môžeme spestriť leto a inak to nie je ani tento rok.

Leto s módnym domom Dior

Dioriviera je dnes synonymom luxusnej predstavy leta. Každú sezónu prináša štýlové kúsky, ktorými si môžeme spestriť leto a inak to nie je ani tento rok. Kapsulová kolekcia, ktorá vznikla pod vedením Marie Graze Chiuri vzdáva poctu zakladateľovi módneho domu a symbolom jeho života a práce.

Kolekcia využíva ikonický motív toile de Jouye, ktoré boli pretvorené do palety výrazných tónov malinovej, zelenej a námorníckej modrej. Tento pútavý vzor v krásnych farbách evopkujúcich leto tak teraz zdobí zaujímavé kúsky ako surf, slnečník, hojdaciu sieť alebo vankúše, ale aj rôzne dekoratívne objekty či ceruzky, sviečky a ďalšie. Každý z týchto objektov tak evokuje atmosféru prímorských destinácií a prináša tak pravú letnú náladu nielen do interiéru, ale aj exteriéru.

Dior Maison Dioriviera 2021 HYR03TRR0UC530 E03  Dior Maison Dioriviera 2021 HYE02SUR0UC300 E01 

Dioriviera je každé leto neodmysliteľne prepojená z exkluzívnymi pop-upmi v obľúbených dovolenkových destináciách ako Mykonos, Capri, Ibiza či Beverly Hills, kde sú tieto produkty dostupné. Túto kolekciu tak môžete objaviť výlučne na týchto miestach. Pokiaľ však neplánujete cestu do niektorých týchto destinácií, tak vybrané produkty nájdete aj na webe módneho domu.

Dior Maison Dioriviera 2021 HYE02RAR0UC530 E11  Dior Maison Dioriviera 2021 HYP02CEP2UC530 E01 

Foto: Dior

1066

Súvisiace články