Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 26. marec 2021

Prírodné elementy v interiéri

Nedostatok času stráveného v prírode si vynahrádzame v domácnostiach, kam prinášame príjemné, prírodné elementy. Tie sa starjú o vytvorenie domácej atmosféry so chic nádychom.

Prírodné elementy v interiéri

Nedostatok času stráveného v prírode si vynahrádzame v domácnostiach, kam prinášame príjemné, prírodné elementy. Tie sa starjú o vytvorenie domácej atmosféry so chic nádychom. Tieto prírodné prvky si veľmi jednoducho nájdu miesto v akomkoľvek priestore. Inšpirujte sa.

@sineadcrowehome

Bambus

Bambusové doplnky, ale aj nábytok sa objavujú čoraz častjeiš e v štýlových interiéroch, Výhodou tohto materiálu je to, že je veľmi odolný a patrí k tým udržateľnejším keďže si nevyžaduje veľkú spotrebu vody a rastie veľmi rýchlo. Najjednoduchším spôsobom, ako využiť bambus u vás doma je prostredníctvom doplnkov, pričom veľmi štýlové sú napríklad zrkadlá, lampy, ale väčšie kúsky ako komody či police.

prosenkilde@prosenkilde

Ratan

Stará - dobrá klasika. Má síce svoje obdobia, kedy je na úzadí a kedy je opäť trendy, ale určite sa zhodneme na tom, že mnohé ratanové kúsky vedia byť aj nadčasové. Majú v sebe síce retro nádych, avšak jednoducho sa kombinujú s rôznymi štýlmi a nestratia sa ani popri meniacich sa trendoch. Ak sa vám tento materiál pozdáva, stavte na kúsky ako stoličky, záhradný nábytok alebo komody.

saintsoin@saintsoin

Ľan

Materiál z iného súdka, ale napriek tomu nás oslovil svojou všestrannou využiteľnosťou. Ľan zažíva svoj rozamch nielen v móde, ale aj interiérovom dizajne, kedy sa čoraz častejšie začína využívať. Priniesť ho môžete napríklad do spálne prostredníctvom posteľnej bielizne, ale krásne vynikne aj na oknách vo forme závesov, ale aj na experimentálnejších kúskoch ako napríklad tienidlá na lampy a podobne.

laurencrowehome2@laurencrowehome

Juta

Populárne jutové kúsky bývali skôr doménou boho interiérov, avšak teraz sa čoraz častejšie objavujú a v moderných, minimalistických priestoroch, ktorým dodávajú na teple atmosféry. Juta sa často využíva vo forme kobercov, podložiek pod taniere, ale aj taburetiek či najrôznejších košíkov.

annelauremais@annelauremais

Foto: Instagram

914

Súvisiace články