Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 13. január 2021

Dizajnové značky športového oblečenia

Najčastejším novoročným predsavzatím býva zlepšenie svojho životného štýlu asním súvisiacou postavou. Ak ste sa tento rok rozhodli zapracovať na svojej kondičke či forme aj vy, namotivovať sa môžete aj novým športovým oblečením sdizajnovým nádychom.

Dizajnové značky športového oblečenia

Najčastejším novoročným predsavzatím býva zlepšenie svojho životného štýlu a s ním súvisiacou postavou. Ak ste sa tento rok rozhodli zapracovať na svojej kondičke či forme aj vy, namotivovať sa môžete aj novým športovým oblečením s dizajnovým nádychom.

Ernest Leoty

Verili by ste, že značka vyrábajúca športové oblečenie začínala couture módny dom? To je prípad značky Ernest Leoty, od 19.storočia známej pod názvom Maison Leoty. V Paríži patrila k najvychytenejším výrobcom korzetov a jej pôvodné kúsky dnes môžeme obdivovať aj v múzeách. Neskôr presedlala na iné kúsky „formujúce“ postavu – športové oblečenie. Aj v tomto prípade si však zachováva svoje typické prvky a históriu, takže zaujímavé korzetové detaily a iné elementy typické pre spodnú bielizeň môžeme vidieť aj v ich športových kúskoch.

@ernestleoty

Lululemon

Jedna z momentálne najpopulárnejších športových značiek, ktorá si získala najrôznejšie celebrity či influencerky. Kanadská značka je známa svojou farebnosťou a rôznorodosťou produktov, z ktorých si skutočne vyberie každý to svoje. V jej ponuke nájdete oblečenie na rôzne typy športových aktivít, od behu až po jógu, ale aj voľnočasové- loungewearové modely, ktoré nebudete chcieť nosiť iba doma.

lululemon@lululemon

PE Nation

Austrálska značka PE Nation tvorí okamžite rozpoznateľné, svojské dizajny ovplyvnené retro módou, no s výrazným vplyvom moderného dizajnu. Je to jednoducho skvelý mix individuality vyjadrenej unikátnym dizajnom a nadčasovosťou v kombinácii s eleganciou. Toto všetko sa v jednotlivých kúskoch spája vďaka materiálom, farebným kombináciám aj zaujímavým strihom či prekvapivým detailom. Skvelá voľba v prípade, že chcete siahnuť po niečom pútavom, no stále veľmi vkusnom.

p.e.nation@p.e.nation

Vaara

Londýnska značka Vaara sa síce nešpecializuje na športové oblečenie, avšak práve jej športová línia je to, čo nás zaujalo. Mnohé kúsky sú vytvorené v rámci unisexového konceptu, čo im dodáva na netypickom športovom duchu. Okrem toho však vynikajú eleganciu a precíznosťou spracovania, ktorá však neexistuje na úkor funkčnosti a pohodlia. Niektoré kúsky majú v sebe výrazný retro nádych, no pritom pôsobia veľmi moderne.

vaara studio 

Live The Process

Ak ste na strane čistoty, minimalizmu a neutrálnych farieb, osloví vás americká značka Live The Process, ktorá sa zameriava na celý svet well-beingu, čiže zdravého životného štýlu. V jej ponuke nájdete nadčasové, no pritom veľmi chic pôsobiace dizajny, ktoré využijete pri domácej hodine jógy, pri behu okolo bloku alebo pri akomkoľvek inom športe. Okrem toho si môžete z ich ponuky vybrať aj zo zaujímavých doplnkov ako podložky na cvičenie, čelenky či spodnej bielizne a špeciálnych kúskov pre tehotné.

livetheprocess deanaduka@livetheprocess / @deanaduka 

Foto: Instagram

1080

Súvisiace články