Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 7. január 2021

Na svahu vo Fendi

Inovatívne technológie adizajn typické pre módny dom Fendi sa tentokrát spojili vunikátnej lyžiarskej kolekcii Fendi Tech. Prepája vsebe sofistikované materiály, charakteristické prvky módneho domu aekologický prístup.

Na svahu vo Fendi

Inovatívne technológie a dizajn typické pre módny dom Fendi sa tentokrát spojili v unikátnej lyžiarskej kolekcii Fendi Tech. Prepája v sebe sofistikované materiály, charakteristické prvky módneho domu a ekologický prístup.

Kolekcia Fendi Tech na sezónu jeseň-zima 2020/2021 využíva stvárnenie typického loga značky v kombinácii so vzorom leopardích škvŕn Leopasley, kašmírovým vzorom a grafickou potlačou Quilted Stripes, ktorá pripomína prešívané pruhy z dámskej ready-to-wear kolekcie na sezónu jeseň-zima 2020/2021. Ikonické logo FF sa v kolekcii objavuje v čokoládovo hnedej a novom vyhotovení- v čierno-sivej.

02 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting 03 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

04 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

Táto kolekcia však okrem dizajnu vyniká aj svojimi materiálmi a využitými technológiami, ktoré zabezpečujú maximálny komfort podľa najvyšších moderných štandardov. Lyžiarske nohavice a kombinézy sú vyrobené z paropriespustných, termálnych a nepremokavých látok, vďaka čomu sú kúsky funkčné. Zdobí ich logo Fendi Tech a charakteristické žlté prvky typické pre Fendi. Lyžiarska bunda je na golieri doplnená vzorom Pequin, pričom vzor prešívaných pruhov vytvára dojem motorskárskej bundy. Vyrobená je z recyklovaných nylonových vlákien. Športové bundy sú dekorované spomínaným vzorom Leopasley a vyrobené sú zo zamatu. Podšité však sú recyklovaným nylonom a výplň tvorí recyklované kačacie perie. Základné funkčné oblečenie je vyrobené z certifikovanej lycry Ecoblizzard a dekorované je vzorom Leopasley. K dispozícii sú aj kúsky v základnej čiernej farbe.

 

07 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

10 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting 13 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

11 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

Aby však bola lyžiarska výbava kompletná, nechýbajú ani dôležité doplnky ako prilba, okuliare a rukavice. Tie sú zdobené charakteristickými potlačami kolekcie ako aj logom FF. V rámci tejto kolekcie sa Fendi spojilo so značkou Moonboot. Spoločne vytvorili dámsky model snehúl, ktorých detaily nápadne pripomínajú viazanie na lyžiarkach.

12 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

14 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

Čerešničkou na torte je kolaborácia so známou lyžiarskou značkou Blizzard, s ktorou Fendi vytvorili lyže z uhlíkových vlákien. Dostupné sú dve verzie- v hnedej a čiernej farbe zdobené logom FF.

17 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting 18 FENDI Skiwear FW20 21 Special Shooting

Celá kolekcia je v predaji v butikoch Fendi, ale aj online na stránkach módneho domu.

Foto: Fendi

1161

Súvisiace články