Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 8. január 2021

Neskrotná energia a dokonalá geometria šperkov Clash de Cartier

Kolekcia Clash de Cartier sa rozrástla o dva nové kúsky- Clash de Cartier Supple a Clash de Cartier XL. Každý dizajn vyniká svojou čistotou, ktorá však hraničí s nadbytkom energie.

Neskrotná energia a dokonalá geometria šperkov Clash de Cartier

Kolekcia Clash de Cartier sa rozrástla o dva nové kúsky- Clash de Cartier Supple a Clash de Cartier XL. Každý dizajn vyniká svojou čistotou, ktorá však hraničí s nadbytkom energie. Toto neobvyklé spojenie tak dokázalo vytvoriť prekvapivé a opäť unikátne šperky.

Značka Cartier je synonymom nestarnúcej elegancie a najvyššej sofistikovanosti. Avšak kolekciou Clash de Cartier sa vydáva do neobjavených vôd avantgardy a moderny. Vďaka tejto línii skúma neobvyklosť a originalitu, ktoré zušľachťuje do dizajnových kúskov.

Šperky z tejto kolekcie tak vytvárajú pre svoju nositeľku ešte o niečo zmyselnejší dojem, dodávajú pocit voľnosti a zároveň jemnosti s rafinovanosťou. Unikátnosť dizajnov tkvie v dômyselne navrhnutých detailoch, napríklad v cvočkoch, štvorčekových klinčekov a korálikov, ktoré už na prvý pohľad zaujmú svojou elegantnou pohyblivosťou a fluiditou. 

Clash de Cartier Supple 21Clash de Cartier Supple

Clash de Cartier Supple 6Clash de Cartier Supple

Náhrdelník a náramok Clash de Cartier Supple z ružového zlata prepájajú ženské krivky a kontúry, ktoré vynikajú svojou živou štruktúrou. Clash de Cartier XL sa nachádza na pomedzí klasiky a výstrednosti pretože sú plné objemov a veľkorysých detailov vymykajúcich sa zo zaužívaných konvencií.

Clash de Cartier XL 3Clash de Cartier XL

Clash de Cartier XL 7  Clash de Cartier XL 8 

Ako nám názov kolekcie napovedá, prepája svet kontrastov a predstavuje dve tváre jedného dizajnu. Ostré tvary sú jemné na dotyk, výrazná geometria oplýva ženskosťou. Na druhej strane však vynikajú perfektnou technickou spracovanosťou, vďaka ktorej bola dosiahnutá dynamická pohyblivosť šperkov. Clash de Cartier Supple a XL tak v sebe ukrýva zmysel pre proporčnosť a čistý štýl, ktoré však zodpovedajú nárokom moderného dizajnu pod vplyvom záľuby v geometrii z 30.rokov 20.storočia.

Foto: Cartier


892

Súvisiace články