Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 2. december 2020

Thom Browne uvádza prvú kolekciu športového oblečenia

Športová móda sa stáva čoraz bežnejšou súčasťou každodenných outfitov azároveň posúva svoje hranice dizajnu do nových, luxusnejších výšin. Dôkazom toho je čoraz viac dizajnérov aznačiek, ktoré sa vrhajú na dizajn športového oblečenia.

Thom Browne uvádza prvú kolekciu športového oblečenia

Športová móda sa stáva čoraz bežnejšou súčasťou každodenných outfitov a zároveň posúva svoje hranice dizajnu do nových, luxusnejších výšin. Dôkazom toho je čoraz viac dizajnérov a značiek, ktoré sa vrhajú na dizajn športového oblečenia. Najnovším z nich je Thom Browne, ktorý uvádza svoju prvú športovú líniu.

Newyorská značka uvádza líniu plnú športových kúskov určených na beh, ale pokojne aj iné outdoorové aktivity. Samozrejmosťou sú technologicky vyspelé materiály, ktoré podporujú cirkuláciu vzduchu a odvetrávanie. To je prepojené s klasickým Thom Brown dizajnom, ktorý má silný retro nádych, no zároveň ide o veľmi klasické modely. V športovej línii je výsledkom toho veľmi kvalitne pôsobiaca kolekcia plná nadčasových kúskov, nielen na športové aktivity, ale aj na voľný čas či dokonca do bežných, každodenných outfitov.

thom browne športová kolekcia loungerwear voľnočasové oblečenie  thom browne športová kolekcia oblečenie na šport 

V tejto kolekcii sa stretávajú tóny tmavomodrej a bielej s občasným akcentom v podobe červenej. Všetko pôsobí veľmi minimalisticky a čisto, avšak čaro spočíva v detailoch. Medzi najzaujímavejšie kúsky jednoznačne patrí bunda „windbreaker“, ktorá spredu síce vyzerá veľmi klasicky, no na chrbte je doplnené efektným zipsom. Skvelými kúskami na šport sú bežecké šortky či sťahujúce legíny. Tričko s dlhým rukávom ako aj mikina so zipsom majú takisto výrazne športový nádych, no sú zároveň skvelými kúskami na kombináciu v bežných outfitoch. Kolekciu uzatvárajú ak doplnky na šport ako uteráky do fitka, karimatka, fľaša či tenisky.

thom browne športová kolekcia voľnočasové oblečenie

thom browne športová kolekcia voľnočasové oblečenie loungewear  thom browne športová kolekcia voľnočasové oblečenie na beh 

Celá kolekcia je dostupná v predaji na stránkach značky Thom Browne a ceny jednotlivých kúskov sa pohybujú od 90 eur vyššie.

Foto: archív značky

873

Súvisiace články