Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 1. december 2020

Rozprávkový čas Vianoc podľa Dior

Obdobie Vianoc je vždy výnimočné aslávnostné. Má svoju charakteristickú atmosféru, ktorá by sa pokojne dala opísať aj ako magická.

Rozprávkový čas Vianoc podľa Dior

Obdobie Vianoc je vždy výnimočné a slávnostné. Má svoju charakteristickú atmosféru, ktorá by sa pokojne dala opísať aj ako magická. A nie je to vôbec len o darčekoch, ale o rodine, spoločných momentoch, rozprávkach a skvelom jedle. Toto krásne obdobie chce módny dom Dior ešte viac vyzdvihnúť a preto uvádza kolekciu bytových doplnkov Luminaire.

Maria Grazia Chiuri si ako tému tejto kolekcie bytových doplnkov zvolila rozprávkový svet. Ten dominoval aj v samotnom predstavení kolekcie Cruise 2021, ktorá sa síce odohral za zatvorenými dverami, no ani to jej neubralo na magickej atmosfére. Symbolické motívy, ktoré dizajnérka zvolila pre túto kolekciu sú nabité fantazijnou témou, ktorá do vašich domovov prinesie rozprávkovú atmosféru. Opulentné kytice a trblietavé vzory dekorujú porcelánové taniere, podnosy, ale aj vázy či vankúše a iné doplnky.

dior vianočná kolekcia porcelán stolovanie taniere dior vianočná kolekcia porcelán stolovanie dior vianočná kolekcia taniere porcelán stolovanie

Aby bolo toto obdobie skutočne dokonalé po každej stránke, kolekciu dopĺňajú aj vonné sviečky či pohľadnice, darčekové kartičky a zápisníky, ktoré sú takisto zdobené vianočnými motívmi. Nechýbajú ani must-have vianočného obdobia- vianočné gule. Sklenené ozdoby sú vyrobené z ručne fúkaného skla a zdobené sú klasickými vianočnými vzormi.

dior vianočná kolekcia porcelán vianočné ozdoby gule bytové doplnky  dior vianočná kolekcia porcelán vankúše bytové doplnky vianočné gule ozdoby 
dior vianočná kolekcia porcelán vankúše bytové doplnky vianočné ozdoby gule  dior vianočná kolekcia sklenené gule ozdoby bytové doplnky 

dior vianočná kolekcia porcelán vankúše bytové doplnky

dior vianočná kolekcia porcelán vankúše bytové doplnky bývanie  dior vianočná kolekcia vankúše bytové doplnky 

Kolekcia Luminaire je dostupná v butikoch Dior, ale aj na webe značky od 23.novembra. Prineste do svojho sviatočného domova kúsok rozprávkového sveta Dior.

Foto: Dior

1474

Súvisiace články