Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 28. október 2020

Voda nad zlato

V dnešnej dobe všetci myslíme na dostatočný prísun vitamínov, živín a pravidelný pohyb. No často zabúdame na to najdôležitejšie, pitný režim.

Voda nad zlato

V dnešnej dobe všetci myslíme na dostatočný prísun vitamínov, živín a pravidelný pohyb. No často zabúdame na to najdôležitejšie, pitný režim.

Naše telo je zložené až z 80% z vody a je nesmierne dôležité myslieť na jej pravidelné dopĺňanie. Ideálne vo forme čistej vody. Ak pitný režim zanedbáte, koledujete si bolesti hlavy, vysušené sliznice, nadmernú únavu, tvorbu obličkových kameňov a mnoho ďalších komplikácií. Pritom riešenie je jednoduché. Vždy majte v kabelke, na stole v kancelárii, či v aute fľašu s kvalitnou vodou. Čoraz populárnejšia VOSS-ka je favoritkou mnohých z nás. Prírodná voda Super Premium kvality z Nórska a jej štýlový obal osloví aj tých najnáročnejších. Ide o produkt od škandinávskych perfekcionistov nadštandartnej kvality. To je voda VOSS z nedotknutej nórskej prírody. Prečo práve ona? Čistota artézskej vody je neporovnateľná s ostatnými vodami, lebo je filtrovaná samotnou prírodou vo vrstve piesku a horniny. Nachádza sa len v uzavretom podzemnom zdroji, pričom neprichádza do kontaktu so vzduchom a inými znečisťujúcimi látkami.

voda voss artézska studňa  dizajnová fľaša na vodu voss 

Navyše fľaška vody VOSS má atraktívny dizajn navrhnutý dizajnérom zo spoločnosti Calvin Klein. Na výber máte tri veľkosti (375ml do kabelky, 500 ml na šport, 800 ml do auta alebo kancelárie) a dva materiály - klasické sklo a ľahšia PET verzia. A aby ste mohli fľašu používať opakovane, vďaka širokému hrdlu ju môžete komfortne umývať. Nehovoriac o tom, že si do nej môžete namixovať rôzne druhy ovocia a vytvoriť nápoj podľa vlastnej chuti. A ak prácu „barmanov“ chcete nechať na odborníkov, vyberte si z nových ochutených vôd VOSS.

pitný režim voda voss

Text: redakcia
Foto: VOSS

893

Súvisiace články