Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 15. október 2020

Fendi x Chaos: Kolaborácia pre technológie

Patríte aj vy kmilovníkom najrôznejších krytov na mobily či ochranných puzdier na slúchadlá? Tak vtom prípade vás určite poteší najnovšia kolaborácia zdielne módneho domu Fendi aznámej značky doplnkov Chaos.

Fendi x Chaos: Kolaborácia pre technológie

Patríte aj vy k milovníkom najrôznejších krytov na mobily či ochranných puzdier na slúchadlá? Tak v tom prípade vás určite poteší najnovšia kolaborácia z dielne módneho domu Fendi a známej značky doplnkov Chaos.

Štýlová kolaborácia bola predstavená v rámci Milánskeho týždňa módy. Kolekcia, ktorá vznikla spojením typických prvkov značky Fendi a moderných čŕt značky Chaos obsahuje niekoľko kúskov, ktoré perfektne doplnia vašich technologických miláčikov. Vyberať si môžete z krytov na smartfóny, obalov na slúchadlá, ochranných obalov na počítače či dokonca štýlových zapaľovačov, ktoré splnia úlohu príveskov.

2

3  6 

Táto kolaborácia vznikla so vzájomnej lásky Fendi a Chaos ku vintage zapaľovačom a listovým kabelkám ako zo starého Hollywoodu. Túto spoluprácu načal ešte Karl Lagerfeld a v jeho stopách pokračuje aj Silvia Venturini Fendi. Tentokrát sa zamerali na doplnky pre našich technologických spoločníkov, pričom cieľom bolo transformovať kovy a kožu do každodenne nositeľných kúskov.

8

4  5 

7

Kolekcia sa dostane do predaja už na konci októbra a dostupná bude online na stránkach oboch značiek, ako aj vo vybraných butikoch po celom svete.

Foto: Fendi

939

Súvisiace články