Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. október 2020

Rodinný dom, ktorý kráča s dobou

Aj rodinné domy podliehajú trendom. Medzi ten najvýraznejší jednoznačne patrí minimalizmus, ktorý sa prejavuje vo forme prízemných domov typu bungalow.

Rodinný dom, ktorý kráča s dobou

Aj rodinné domy podliehajú trendom. Medzi ten najvýraznejší jednoznačne patrí minimalizmus, ktorý sa prejavuje vo forme prízemných domov typu bungalow. Samotná konštrukcia pôsobí veľmi čisto, moderne, ale zároveň aj luxusne. Takýmto rodinným domom je aj vzorový dom Lukáš 46 z dielne Ekonomických stavieb.

 

 

Rodinný dom Lukáš 46 prepája luxusne poňatú architektúru s pohodlím, ktoré si každodenný život vyžaduje. Jeho dispozícia s troma spálňami je ako stvorená pre rodiny, no zároveň poskytuje aj využitie pre páry. Spálne sa totiž dajú využiť nielen ako detské izby, ale aj ako pracovňa či hosťovská izba. Priestranná obývačka prepojená s kuchyňou nasleduje trend, otvorených priestorov, vďaka čomu interiér pôsobí vzdušne a presvetlene.

2 4

3

Dostatok denného svetla je významným elementom tohto vzorového domu, keďže bol navrhnutý tak, aby dokázal využiť jeho maximum. Vďaka veľkometrážnym oknám v každej izbe má každý priestor štedrú dávku denného svetla, čo navodzuje príjemný dojem a modernú atmosféru. Okrem toho sa vďaka týmto skleneným plochám dokonalo prepája interiér s exteriérom a opticky tak vchádza príroda priamo dovnútra.

8 9

6

7 10

Priestranná dvojgaráž, ktorá ku domu prináleží mala na mysli moderných ľudí, ktorých bežnou súčasťou dňa je aktívne využívanie áut. Úžitková plocha domu je 172,02 m2 a zastavaná plocha vrátane dvojgaráže a prekrytia terasy je štedrých 279,99 m2.

5

 

Viac sa dozviete na stránkach Ekonomické stavby. Vyžiadajte si bezplatný katalóg vzorových domov teraz!

 

OBJEDNAŤ KATALÓG ZDARMA

896

Súvisiace články