Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. august 2020

Zberateľský kúsok: Supreme x Pat McGrath

Značka Supreme už dávno nie je len útočiskom milovníkov skateovej módy, ale súčasťou street wearových šatníkov módnych ikon po celom svete. Na druhej strane, dekoratívna kozmetika zdielne elitnej vizážistky Pat McGrath je synonymom kozmopolitného, luxusného životného štýlu žien.

Zberateľský kúsok: Supreme x Pat McGrath

Značka Supreme už dávno nie je len útočiskom milovníkov skateovej módy, ale súčasťou street wearových šatníkov módnych ikon po celom svete. Na druhej strane, dekoratívna kozmetika z dielne elitnej vizážistky Pat McGrath je synonymom kozmopolitného, luxusného životného štýlu žien. Teraz sa tieto dve značky spojili v zaujímavej kolaborácii.

 

 

Keď sa povie zbierka, mnohí z nás si predstavia umenie, niektorí zase poštové známky a iní možno luxusné topánky či kabelky. Mnohé ženy však doslova zbierajú aj dekoratívnu kozmetiku, častokrát rúže či lesky a to bez toho, aby o tom vôbec vedeli. Zaujíma nás nielen farba, do ktorej zahalíme naše pery, ale samozrejme aj obal, ktorý je sám o sebe šperkom našich kozmetických kufríkov. Značka Supreme si zase v modernej dobe vybudovala status aj vďaka pravidelným dropom plným zaujímavých kolaborácií, z ktorých sa takisto stávajú doslova zberateľské kúsky, častokrát po vypredaní dražené v aukciách. Kolaborácia Supreme x Pat McGrath je preto dokonalým stelesnením zberateľského kúsku.

V tejto kolaborácii nájdete jediný rúž, ktorý je zároveň úplne prvým beauty produktom z dielne Supreme. Zabalený je do červeného obalu s typickým detailom pier, ktorý zdobí každý produkt Pat McGrath, ale aj výrazný nápis SUPREME. Zatiaľ nie je známe, kedy sa rúž do predaja dostane, no je jasné, že keď sa tak stane, vypredaný bude v priebehu minút. Dostupný však bude na stránkach značky Supreme.

Foto: Pat McGrath Labs

1143

Súvisiace články