Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. august 2020

Domov s vôňou Loewe

Značka Loewe sa vo svete preslávila svojimi nadčasovými, elegantnými a vždy chic koženými doplnkami. Dnes ju majú vo svojom šatníku svetové influencerky, celebrity aj modelky avôbec sa neobmedzujú len na kabelky či batožinu.

Domov s vôňou Loewe

Značka Loewe sa vo svete preslávila svojimi nadčasovými, elegantnými a vždy chic koženými doplnkami. Dnes ju majú vo svojom šatníku svetové influencerky, celebrity aj modelky a vôbec sa neobmedzujú len na kabelky či batožinu. Loewe je jednoducho synonymom modernej módy. Teraz svoju estetiku a filozofiu prináša aj do bytových doplnkov, konkrétne bytových vôní.

Odvtedy čo nastúpil do vedenia módneho domu dizajnér Jonathan Anderson sa značka posúva dobrým smerom. Dokázala skĺbiť svoje dedičstvo a tradíciu s moderným prístupom, čo imponuje celému módnemu svetu. Pravý Loewe zážitok a atmosféru módneho domu si teraz môžete jednoducho navodiť aj doma prostredníctvom úplne prvej línie bytových vôní.

2  3 

Kolekcia Home Scents sa dostane do predaja síce až v septembri, no zálusk na tie svoje vône si môžete urobiť už teraz. Každá vôňa je inšpirovaná záhradami a ich špecifickými vôňami, ktoré zosobňuje 11 rastlinných esencií vo forme sviečok, bytových vôní, mydiel či difuzérov. Výber jednotlivých vôní bol pre Jonathana Andersona veľmi osobným zážitkom: „Výber vôní nasleduje môj osobný chodníček. Sú zdrojom spomienok na moje detstvo, pamiatkou na rôzne cesty. Sčasti charakterizujú viktoriánsku záhradu, bylinkárstva, ale predstavujú aj vedu a sentiment,“ vysvetľuje dizajnér.

4  5 

Vône mala na starosti Loewe parfumérka Nuria Crulles, ktorá dala formu Andersonovým predstavám. Vyberať si tak budeme môcť z vôní ako koriander, paradajkové listy, oregano, červená repa, brečtan či borievky.

Každý produkt je zároveň dokonalým bytovým doplnkom, pretože okrem vône vyniká aj dizajnom, ktorý v sebe nezaprie typickú Loewe estetiku. Celá kolekcia bytových vôní bude dostupná od 3.septembra v butikoch Loewe po celom svete, ale aj online na stránkach Loewe.

Foto: Loewe

952

Súvisiace články