Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 11. august 2020

Bytové doplnky podľa Diptyque

Určite sa zhodneme na tom, že značka Diptyque nie je len oúžasných vôňach, ale aj ocelkovom dizajne. Či už parfumy alebo difuzéry, každý produkt zich tvorby je jednoducho dizajnovým skvostom vo všetkých úrovniach.

Bytové doplnky podľa Diptyque

Určite sa zhodneme na tom, že značka Diptyque nie je len o úžasných vôňach, ale aj o celkovom dizajne. Či už parfumy alebo difuzéry, každý produkt z ich tvorby je jednoducho dizajnovým skvostom vo všetkých úrovniach. Teraz svoje dizajnové vnímanie pretavili do kolaborácie so značkou The Invisible Collection.

Kolaborácia so značkou The Invisible Collection prináša milovníkom charakteristického Diptyque štýlu kúsky, ktoré budete musieť okamžite mať. Ide o líniu bytových doplnkov, ktorá poteší každú dizajnovú dušu. Táto kolaborácia vzdáva poctu tradícii značky Diptyque a spomína na svoje základné piliere vzniku, ako aj na samotných zakladateľov- Yves Couselant, Desmond Knox-Leet a Chrisitane Gautrot. Ich cieľom bolo prepojiť svet cestovania, unikátnej kultúry, rôznych materiálov a zmesí vôní do každého domova. Toto celé zabalili do krásnych obalov, čo všetky produkty posunuli na nový level.

2

V kolekcii nájdete jedálenskú keramiku vrátane tanierov v niekoľkých veľkostiach, svietniky, džbány, sklenené poháre, zrkadlo, ale aj prútené podložky a iné dekorácie. Celá kolekcia v sebe nesie silnú stredomorskú inšpiráciu, ktorá sa odráža v motívoch, ale aj vo výbere materiálov a farieb. Zosobňuje tak uvoľnenosť, rustikálnosť a nikdy nekončiacu sa sofistikovanosť, ktorá jemne prechádza do opulencie s letnou atmosférou. Kolaborácia bola inšpirovaná populárnymi letnými destináciami v Taliansku a Francúzsku ako Apúlia a Luberon.

3

4

Celú kolekciu nájdete online na stránkach The Invisible Collection.

 

Foto: Anthony Watson, Atelier Vime

 

1056

Súvisiace články