Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 24. júl 2020

Vitajte u Dominiky Cibulkovej: Nahliadnite do zariaďovania detskej izby s interiérovou dizajnérkou

Nový seriál Top Fashion Dizajn vspojení sinteriérmi zaujímavých osobností štartujeme u Dominiky Cibulkovej. Nahliadnite do zákulisia zariaďovania detskej izby krok po kroku sinteriérovou dizajnérkou Romi Klimekovou, ktorá nám priblížila priebeh celého procesu od začiatočných návrhov, výberu tapiet až po najmenšie detaily a doplnky.

Vitajte u Dominiky Cibulkovej: Nahliadnite do zariaďovania detskej izby s interiérovou dizajnérkou

Nový seriál Top Fashion Dizajn v spojení s interiérmi zaujímavých osobností štartujeme u Dominiky Cibulkovej. Nahliadnite do zákulisia zariaďovania detskej izby krok po kroku s interiérovou dizajnérkou Romi Klimekovou, ktorá nám priblížila priebeh celého procesu od začiatočných návrhov, výberu tapiet až po najmenšie detaily a doplnky.

Redizajn hosťovskej izby

„Dominika ma oslovila, keď už čakala malého Jakuba s tým, že v byte nebolo nič, čo by pripomínalo príchod dieťaťa, takže sme urobili komplet redizajn ich bývalej hosťovskej izby,“ prezradila na začiatku interiérová dizajnérka Romi Klimeková.

Určujúcim prvkom bola v tomto prípade tapeta, ktorá dominuje v celej detskej izbe, ale zároveň nepatrí k rušivým elementom a necháva vyniknúť nábytok a ostatné prvky v miestnosti. Víťazná tapeta určovala štýl a smer, od ktorého sa Romi následne uberala. „ Pre mňa je dôležité, aby každý jeden detail zo sebou súvisel,“ dodala s úsmevom.
Po ukončení tenisovej kariéry mala aj Dominika voľný čas na zariaďovanie interiéru, takže sa aktívne zapájala do výberu doplnkov, nábytku či detského tovaru a všetko komunikovala spoločne so svojou interiérovou dizajnérkou.

Dokonalý vizuál a funkčnosť izby

Cieľom zariaďovania detskej izby bola nielen vizuálna stránka, ale aj funkčnosť celého interiéru a aby spĺňal potreby Dominiky a malého Jakubka. Najväčšou výzvou pre dizajnérku Romi bolo kojace kreslo, ktoré nezapadalo do predstavy. Nakoniec sa im spoločne podarilo nájsť vhodný kúsok a výsledok si môžete pozrieť vo videu. Dominika a Romi sa zhodli nielen v štýle a dizajne, ale zároveň sa skvele dopĺňali. Výsledkom je dizajnérsky krásna a zároveň funkčná detská izba, ktorá vytvára dokonalý harmonický celok. Nechajte sa inšpirovať!

 

14792

Súvisiace články