Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 22. jún 2020

Miradel – home fragrances by Aroma Naturals

Adela je žena ako mnohé z nás. Na začiatku jej voňavého podnikateľského príbehu bola veľká túžba vrhnúť sa po materskej dovolenke do niečoho, čo ju bude baviť.

Miradel – home fragrances by Aroma Naturals

Adela je žena ako mnohé z nás. Na začiatku jej voňavého podnikateľského príbehu bola veľká túžba vrhnúť sa po materskej dovolenke do niečoho, čo ju bude baviť. Miluje vône v akejkoľvek forme, či už parfumy alebo arómy do interiéru. Na výstave ďaleko od domova objavila niečo výnimočné. Sójové sviečky a difuzéry v nádherných dizajnoch a kombináciách vôní charakterizované ako „home fragrances“. Po roku si splnila sen a podarilo sa jej tieto voňavé krásky priniesť na Slovensko. Cez svoju spoločnosť Miradel predstavuje tieto produkty milovníkom vôní na slovenskom trhu.

Tieto vône sú však zaujímavé nielen svojím vzhľadom. Každá kolekcia má svoj vlastný príbeh pretavený do unikátneho dizajnu a kombinácie vôní. V neposlednom rade je výnimočná i kvalita materiálu, z ktorého sú tieto produkty vyrábané, podiel vonných esencií, sójový vosk či doba horenia. „Presvedčili a doteraz ma presviedčajú o správnosti môjho rozhodnutia reakcie ľudí, keď si k sviečke privoňajú po prvý krát a aj to, keď vidím, že sa k nim stále vracajú," pokračuje Adela vo svojom príbehu.

Selection 1

Spoločnosť Miradel na slovenský trh prináša v tejto chvíli sedem kolekcií – „NATURE“ – „MODERN“ – „COZY“ – „SELECTION“ – „ELECTRUM“ – „WOODS“ - „NOIR“.
Každá kolekcia sa vyznačuje svojou inakosťou či už v kombináciách vôní, ale predovšetkým v dizajne. Ako hovorí zakladateľka spoločnosti Adela, "každú jednu kombináciu vôní zbožňujem". Rozdiel je predovšetkým v dizajne produktu. Kolekcia "SELECTION“ – elegantná, obsahuje veľké 900 gramové sviečky v matnom sklenenom dizajne. V interiéri urobia naozaj explóziu, či už svojou vôňou, ktorá prostredníctvom 3 knôtov rýchlo a intenzívne prevonia váš domov, alebo svojou veľkosťou. Za povšimnutie stoja aj difuzéry (vydržia až 6 mesiacov) a malé 195 gramové sviečky, ktoré sú ako šité na obdarovanie. Majú nádherne prepracované balenia, sú úžasné pre dámy aj pánov, usmieva sa Adela, a dodáva "neviem ako vy, ale ja som nikdy nevedela čo kúpiť pre pánov".

Selection 2

Kolekcia „ELECTRUM" – unikátna a luxusná, aj tak by sa dala charakterizovať kolekcia, ktorá posunie interiér bývania svojimi metalickým odleskami do iných rozmerov. Obsahuje sviečky v dvoch druhoch veľkostí a difuzér. Majú nádherné lesklé prevedenie a pevnú luxusnú škatuľku, ktorá už na prvý pohľad poteší každého obdarovaného.

Electrum 3

Electrum 4

Kolekcia „COZY“ – obsahuje 24 farebných odtieňov v ručne robených sklených nádobách, farbených špeciálnym procesom. Je to skutočné more farieb, z ktorých si dokáže vybrať a doladiť do svojho interiéru naozaj každý. Obsahuje 410 gramové a 355 gramové sójové sviečky a difuzéry. Kolekcia sa hovorovo nazýva aj „zerowaste“, nakoľko je použiteľná aj po minutí vône ako vázička, alebo dekorácia.

Cozy 2

Cozy 3

Čo sa týka vôní, boli miešané a vyberané naozaj majstrovsky. Kombinácia ako pižmo a vanilka, santalové drevo a jazmín, bergamot a amberwood... Problém je len v tom, že kupujúci si z týchto lákavých kombinácii ťažko vyberá. Vtedy nastupuje profesionálka zo spoločnosti, ktorá mu poradí a navedie ho, aby si vybral cestu dizajnu a skombinoval tieto produkty so svojim interiérom.

Sójové sviečky a difuzéry „Aroma Naturals“ sú v ponuke v e-shope www.miradel.eu. Keďže svet vôní je veľmi špecifická sféra a cez internet vône nedokážete vyskúšať, všetky produkty nájdete v kamennej predajni v bratislavskom Auparku v prevádzke PopUpStore, kde vám poradí vyškolený personál.

Viac informácií: www.miradel.eu

Sledujte Miradel aj na Facebooku

2441

Súvisiace články