Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 10. jún 2020

Kolaborácia Kenzo x Vans

Značky Kenzo a Vans sa opäť spájajú do zaujímavej kolaborácie, ktorá vsebe nesie prvky skateovej kultúry, kalifornského slnka amódy. Zároveň ide oúplne prvú kolaboráciu značky Kenzo pod vedením nového kreatívneho riaditeľa Felipe Oliveira Baptistu, ktorý do módneho domu nastúpil vjúli 2019.

Kolaborácia Kenzo x Vans

Značky Kenzo a Vans sa opäť spájajú do zaujímavej kolaborácie, ktorá v sebe nesie prvky skateovej kultúry, kalifornského slnka a módy. Zároveň ide o úplne prvú kolaboráciu značky Kenzo pod vedením nového kreatívneho riaditeľa Felipe Oliveira Baptistu, ktorý do módneho domu nastúpil v júli 2019.

Kolaborácia pozostáva z mnohých kúskov, ktoré doslova zosobňujú ducha značky Vans. Sú plné ležérnych strihov, veselých detailov a športových elementov, no pritom nezabúdajú na módnu tvár značky Kenzo, ktorá sa odzrkadlila vo využití typickej kvetinovej potlače. V kolekcii nájdete ikonickú siluetu tenisiek Hi-Sk8 aj Old-Skool, ktoré sú dostupné v troch rôznych dizajnoch vrátane kvetinového, ale aj šaty, široké nohavice, mikiny, sukne či tričká a šiltovky.

6

2 3 4

5

Klenotom kolekcie je však skateboard, ktorý vznikol v spolupráci so značkou The Kateroom. Profit z predaja tohto skateboardu pôjde navyše na dobrý účel, venovaný bude na konto sociálneho projektu, ktorý podporuje mladých Jamajčanov.

8

9

Kolekcia bude dostupná od 17.júna v butikoch aj online na stránkach značky Kenzo.

Foto: archív značky

1106

Súvisiace články