Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 13. máj 2020

Módne ikony so skvelým interiérom

Počas karantény asocial distancingu bola oklasické outfity núdza. Naučili sme sa však oceňovať schopnosť vytvárať chic domáce outfity asamozrejme aj oko pre detail acit pre interiérový dizajn.

Módne ikony so skvelým interiérom

Počas karantény a social distancingu bola o klasické outfity núdza. Naučili sme sa však oceňovať schopnosť vytvárať chic domáce outfity a samozrejme aj oko pre detail a cit pre interiérový dizajn. Keď sa tieto dve schopnosti spojili v jednom, objavili sa víťazi. Sú nimi známe módne influencerky, ktoré sa okrem zaujímavého štýlu môžu pochváliť aj krásnym bývaním.

@emilisindlev 

@emilisindlev

Pokiaľ poznáte Emili, určite viete, že miluje farby, nezvyčajné kombinácie, potlače a vzory. Toto isté môžete čakať aj u nej doma, no s prímesou využiteľnosti a praktickosti. Vyberá si unikátne kúsky, ktoré pôsobia v interiéri ako šperky. Vynikajú buď svojimi farbami, štruktúrami alebo nezvyčajnými tvarmi.

emilisindlev2

 

@monikh

Monikh má perfektný vkus v móde aj dizajne. Častokrát kombinuje dievčenské, romantické strihy s náznakom zmyselnosti a elegancie. V interiéri zase môžete čakať nadčasovosť, prírodu a neutrálne tóny.

monikh monikh2

@wethepeoplestyle

Pri Jessie Bush si môžete byť zasa istí, že dostanete poriadnu dávku modernej elegancie s náznakom ležérnosti. Či už hovoríme o móde alebo o interiérovom dizajne. Svoje miesto u nej má aj minimalistický prístup a jemné, farebné akcenty.

wethepeoplestyle wethepeoplestyle2

@melissaswardrobe

Melisse to ide najmä s doplnkami! Nielen pri svojich outfitoch, ktoré dokáže poriadne vyšperkovať najmä vďaka správne zvoleným doplnkom, ale aj vo svojej domácnosti si pomáha takýmito dekoráciami. Všetko k sebe dokonale ladí a pritom to pôsobí nenútene a príjemne.

melissaswardrobe melissaswardrobe2

 

@emmalouiseconnolly

Hlboké farby, krásne textúry, prímes prekvapivých akcentov. Hovoríme o osobnom štýle Emmy Louise Connolly, ktorá dokáže vďaka týmto elementom vytvárať krásne outfity aj interiéry. Majú svoj osobitý charakter, pôsobia elegantne s prímesou vintage atmosféry a dievčenského štýlu.

emmalouiseconnolly2  emmalouiseconnolly 

 

@steph_shep

Ak milujete svetlé farby, neutrálne tóny a elegantné siluety, budú sa vám páčiť outfity aj bývanie Stephanie. Jej domov je presvetlený, čistý, priestranný. Ideálny pre všetkých milovníkov moderne pôsobiaceho luxusu s dávkou nenútenej atmosféry.

steph shep steph shep2

 

@brittanybathgate

Jemný industriál. Taký štýl svojho bývanie zvolila Brittany, ktorej štýl je takisto jemný, ženský a nenútený. Využíva materiály ako drevo a betón, hrá sa s odtieňmi sivej a hnedej, no nezabúda ani na prímes prírodných detailov. Podobne to má aj pri tvorbe svojich outfitov. Sú ležérne, nenápadné a pritom dokonalo chic.

brittanybathgate  brittanybathgate2 

Foto: Instagram

1235

Súvisiace články