Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 25. apríl 2020

Joseph Altuzarra navrhol kolekciu bytových doplnkov s Etsy

Viac, ako móda nás dnes zaujímajú najrôznejšie bytové doplnky, ktorými si môžeme skrášliť a spríjemniť naše dni v karanténe. Preto nás poteší každá zaujímavá kolekcia, ktorá sa objaví na scéne.

Joseph Altuzarra navrhol kolekciu bytových doplnkov s Etsy

Viac, ako móda nás dnes zaujímajú najrôznejšie bytové doplnky, ktorými si môžeme skrášliť a spríjemniť naše dni v karanténe. Preto nás poteší každá zaujímavá kolekcia, ktorá sa objaví na scéne. Tou najnovšou, ktorá nás nadchla, je kolaborácia kreatívneho riaditeľa značky Altuzarra, Josepha Altuzarru, s kreatívnou platformou Etsy.

Dizajnér a zakladateľ slávnej módnej značky Altuzarra prijal výzvu od dizajnovo-remeselnej platformy Etsy a spoločne s 8 remeselníkmi z celého sveta pripravil kolaboráciu bytových doplnkov. Pozostáva z mnohých kúskov, ktoré sa nesú v vo veľmi craftovom duchu, majú umelecký základ a módny finiš. „Vždy ma inšpirovali neobvyklé veci a remeslá,“ vysvetľuje dizajnér. Vďaka tomuto projektu tak vznikla línia plná dizajnových kúskov vo veľmi dostupných cenách a navyše s ekologickým duchom.

2

4

7

Kolekcia obsahuje doplnky ako podložky pod taniere či hrnčeky, postele pre domácich miláčikov, svietniky, zápisník, batikované obliečky na vankúše, ale aj vázy či malé dekoratívne kamene. Pri každom produkte je rozpoznateľná veľmi charakteristická estetika každého remeslníka, s ktorými Joseph Altuzarra spolupracoval. Niektoré vynikajú svojím prírodným a tradičným šarmom, iné sa spoliehajú na farebnosť a uvoľnenosť. Celú kolekciu nájdete tu.

5

6

8

Foto: Etsy

941

Súvisiace články