Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 29. február 2020

Saint Laurent a Everlast pripravili spoločnú kolekciu

Značka Saint Laurent je známa svojim experimentátorským prístupom vrámci konceptu Rive Droite. Stihli už pripraviť kolaboráciu sBang & Olufsen či Baccarat ateraz pridávajú ďalšiu zaujímavú spoluprácu so značkou Everlast.

Saint Laurent a Everlast pripravili spoločnú kolekciu

Značka Saint Laurent je známa svojim experimentátorským prístupom v rámci konceptu Rive Droite. Stihli už pripraviť kolaboráciu s Bang & Olufsen či Baccarat a teraz pridávajú ďalšiu zaujímavú spoluprácu so značkou Everlast.

Rive Droite je nielen zaujímavým kolaboračným projektom, ale pomenúva aj parížsky butik, v ktorom tieto unikátne kúsky zakúpite. Presne tam nájdete aj najnovšiu kolekciu, ktorá vznikla v spolupráci s fitness značkou Everlast. V tejto kolekcii nájdete množstvo športových pomôcok od boxerského vreca, boxerských rukavíc cez saténové šortky či ochranu hlavy.

Inšpiráciou pre tento projekt bol do istej miery aj Andy Warhol, ktorý je zachytený na fotografiách z roku 1985 spoločne s Jean-Michel Basquiat, pričom obaja majú na sebe Everlast produkty.

warhol 1

Za projektom Rive Droite stojí kreatívny riaditeľ značky Anthony Vaccarello. „Môj výber je vždy inštinktívny. Nechcem ho veľmi intelektualizovať, jednoducho to v danom momente tak cítim,“ povedal na margo výberu kolaborantov. Táto kolekcia je aktuálne v ponuke v parížskom Rive Droite.

Foto: archív Saint Laurent

863

Súvisiace články