Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. február 2020

Moncler pripravil kolaboráciu s Rimowa

V rámci svojho projektu Moncler Genius vznikla ďalšia zaujímavá spolupráca. Tentokrát sa Moncler spojil so prestížnou značkou batožiny Rimowa, s ktorou pripravil exkluzívnu kolekciu.

Moncler pripravil kolaboráciu s Rimowa

V rámci svojho projektu Moncler Genius vznikla ďalšia zaujímavá spolupráca. Tentokrát sa Moncler spojil so prestížnou značkou batožiny Rimowa, s ktorou pripravil exkluzívnu kolekciu. Pozostáva z jedného modelu kufra so zrkadlovým efektom.

Model dostal názov Reflection kvôli svojmu zrkadlovému efektu. Prepája typickú siluetu a štruktúru, ktorou sa Rimowa preslávila, no pridáva do toho dávku experimentov, ktorú vyžaduje projekt Moncler Genius.

1

Hliníkový kufor vyniká svojim strieborným povrchom, na ktorom kontrastujú čierne matné detaily ako lemy či rúčky. Vonkajšiu stranu navyše zdobí LED obrazovka, ktorá dokáže zobrazovať rôzne nápisy podľa zadania svoju užívateľa prostredníctvom príslušnej aplikácie. Štýl zobrazenia tohto textu bol inšpirovaný typickými tabuľami, ktoré sa nachádzajú na vlakových, autobusových staniciach či v letiskových halách. Nápis preto môže odzrkaľovať napríklad destináciu, kam sa chystáte.

Tento model sa má dostať do predaja v júni tohto roku v limitovanom množstve. Dostupný bude vo všetkých butikoch značiek Rimowa a Moncler, ale aj na stránakch oboch značiek.

1007

Súvisiace články