Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 13. február 2020

ROLLS-ROYCE CULLINAN BLACK BADGE: Exkluzivita v teréne

Väčšina znás má značku Rolls-Royce zafixovanú ako exkluzivitu na mestské cesty, avšak pochváliť sa môže aj svojimi pozoruhodnými schopnosťami vteréne. Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars sa práve preto opäť vrátila na Štrbské Pleso, aby tieto schopnosti predstavila priamo vteréne.

ROLLS-ROYCE CULLINAN BLACK BADGE: Exkluzivita v teréne

Väčšina z nás má značku Rolls-Royce zafixovanú ako exkluzivitu na mestské cesty, avšak pochváliť sa môže aj svojimi pozoruhodnými schopnosťami v teréne. Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars sa práve preto opäť vrátila na Štrbské Pleso, aby tieto schopnosti predstavila priamo v teréne.

Vo Vysokých Tatrách tak mohli patróni značky vyskúšať, čo celá rada Rolls-Royce dokáže v teréne a dokonca na snehu. Pri tejto príležitosti však bola oficiálne predstavená aj novinka Cullinan Black Badge, ktorá sa zároveň prvýkrát ukázala aj na Slovensku. Ide o najtemnejší a najodvážnejší model rady Black Badge.

Cullinan Black Badge in High Tatras

Aká je rada Black Badge?

Je symbolom energie, sily a zrýchlenia. Odzrkadľuje túžby špecifických klientov Rolls-Royce, ktorí nedefinujú luxus iba tradičnými symbolmi. Túžia po dobrodružstve v kombinácii so superluxusným dizajnom. Aby boli tieto dve stránky v dokonalej harmónii, prihliadalo sa nielen na dokonalú estetiku definovanú architektúrou luxusu, ale aj samotnou štruktúrou, ktorá využíva patentovanú celohliníkovú konštrukciu. Vďaka tomu má vozidlo pevnosť aj flexibilitu, čo umožnilo do Cullinanu zabudovať aj pohon všetkých štyroch kolies.

Remeselná zručnosť sa tu spája s modernými materiálmi a do detailov premysleného dizajnu, vďaka čomu toto moderné luxusné vozidlo uspokojí milovníkov luxusu, odvahy a dobrodružstva.

 

Cullinan Black Badge right and Cullinan in Strbske Pleso 

1395

Súvisiace články