Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. október 2019

Prineste kúsok jesene do interiéru

Rastliny dokážu do akéhokoľvek interiéru priniesť život, kúsok prírody aúplne ho zároveň pretransformujú. Okrem toho sú aj skvelým dekoračným prvkom.

Prineste kúsok jesene do interiéru

Rastliny dokážu do akéhokoľvek interiéru priniesť život, kúsok prírody a úplne ho zároveň pretransformujú. Okrem toho sú aj skvelým dekoračným prvkom. Na jeseň sa však dovnútra pýtajú aj suché verzie populárneho porastu. Vyberte si štýlové jesenné dekorácie z prírody aj vy.

Stepní bežci

Rastliny typické pre stepi a prérie, ktoré využívajú vietor na svoj vlastný pohyb a migráciu. Do tejto kategórie spadá niekoľko druhov rastlín, no všetky sa v istom momente odtrhnú od koreňov a nechajú sa odfúknuť vetrom. Pri niektorých druhoch ako slanobyľ sú z nich takéto pôvabné guľôčky. V Európe je nájdeme napríklad v Stredomorí, ale ako dekoráciu ju kúpite jednoducho online.


@nycbambi

Suché konáriky

O niečo jednoduchšie sa dostanete ku suchým konárikom, ktoré doslova nájdete po ceste domov z práce. Vyberte si typ podľa seba, môžu to byť úplne nahé konáriky, alebo naopak, nechajte na nich povievať pár lístkov. Vložte do vázy a tú pokojne položte na zem alebo na stôl.

3@createandbarrel

 

Suchá tráva

Okrasná tráva sa takisto veľmi jednoducho zháňa. Nájdete ju v najrôznejších kvetinárstvach, v online predajniach či dokonca v predajniach s dekoráciami a nábytok. Niektoré typy tráv vyzerajú ako páperie, iné pripomínajú luxusné boa a sú dokonca farebné. Takto prinesiete do interiéru prírodný kus luxusu.

2@alyssainthecity

Vysušené palmové listy

K suchým palmovým listom sa častokrát dostávame náhodou, keď nám jednoducho obschne palmový strom. V prípade, že sa vám nedopatrením takéto čosi prihodí, list nevyhadzujte ale ho jednoducho použite ako dekoráciu. Pokiaľ palmu doma nemáte, takýto list takisto jednoducho zoženiete online.

4@mcmullinandco

 

Sezónny mix

Nazbierajte si zaujímavú kyticu kvetov, listov, konárikov. Experimentujte so štruktúrami, farbami. Prihoďte suchú trávu, možno menšiu šišku či dokonca gaštan, je to na vás. A pokiaľ nemáte čas alebo neviete, kde by ste takéto suché krásky zháňali, stále existujú suché aranžmány, ktoré kúpite v kvetinárstvach.

5@onekingslane

Foto: Instagram, archív značiek

1186

Súvisiace články