Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 2. október 2019

IKEA uvádza kolaboráciu s Virgilom Abloh

Dlho očakávaná kolekcia bytových doplnkov anábytku zkolaborácie IKEA x Virgil Abloh sa dostane do predaja už 1.novembra! Každý nadšený fanúšik tohto dizajnéra tak môže teraz priniesť kúsok módy aj do svojho domova.

IKEA uvádza kolaboráciu s Virgilom Abloh

Dlho očakávaná kolekcia bytových doplnkov a nábytku z kolaborácie IKEA x Virgil Abloh sa dostane do predaja už 1.novembra! Každý nadšený fanúšik tohto dizajnéra tak môže teraz priniesť kúsok módy aj do svojho domova. Čo všetko kolekcia obsahuje?

Kolekcia nesie názov MARKERAD a je inšpirovaná modernou kultúrou, funkčnosťou, ale aj módou. Pozostáva z kobercov, sedačky, osvetlenia či iných doplnkov. Tieto kúsky sú dekorované typickým „virgilovským“ prvkom, nápismi v úvodzovkách. Na jednom z kobercov, ktorý pripomína trávu je napríklad nápis „WET GRASS,“ na nástenných hodinách zase „TEMPORARY,“ a na skrinke na náradie „HOMEWORK.“

2  3  4 

Virgilov pohľad na osvetlenie zase obsahuje Monu Lisu, podsvietený obraz, ktorý navyše dokáže prostredníctvom USB káblu nabiť smartfón. Druhý koberec z kolekcie je zase inšpirovaný blokom, ktorý dostanete k nákupu v IKEA.

5 10

„Som veľmi rád, že MARKERAD sa konečne dostane k ľuďom a teším sa ako tieto objekty zakomponujú do svojich domovov. Dúfam, že im poskytnú aj emočnú hodnotu,“ povedal dizajnér.

6  7  8 

Množstvo kúskov z tejto kolekcie sa dá navyše poskladať bez použitia náradia, čo ocenia všetci odporcovia konštrukčných prác.

Foto: IKEA

3054

Súvisiace články