Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 3. september 2019

Saint Laurent predstavuje kolekciu športových pomôcok

Ak ste si mysleli, že šport už nedokáže byť luxusnejší ako je teraz, značka Saint Laurent vás presvedčí oopaku. Predstavili totiž líniu pozostávajúcu ztenisovej rakety, loptičky či karimatky.

Saint Laurent predstavuje kolekciu športových pomôcok

Ak ste si mysleli, že šport už nedokáže byť luxusnejší ako je teraz, značka Saint Laurent vás presvedčí o opaku. Predstavili totiž líniu pozostávajúcu z tenisovej rakety, loptičky či karimatky.

Saint Laurent sa spojila so značkou tenisovej výbavy, Wilson, s ktorou navrhla funkčnú a pritom dizajnovú líniu. Ladená je v bielo-čiernej kombinácii a zdobená je nápisom Saint Laurent x Wilson. Rám tenisovej rakety je potlačený vzorom inšpirovaným šachovnicou, zatiaľ čo loptička je netradične biela. K setu patrí aj obal na raketu, ktorý má rovnaký šachovnicový vzor.

3

Okrem toho sa módny dom spojil s talianskou značkou športového oblečenia No Ka’Oi, s ktorou navrhli dve karimatky, jedna je potlačená leopardím motívom a druhá je čisto čierna. Aby toho nebolo málo, v ponuke majú aj zlaté jednoručky na domáce použitie.

4 6 5

Kolaborácia so značkou Wilson je aktuálne dostupná v predpredaji na stránkach značky Saint Laurent a ostatné športové kúsky sa dostanú do predaja o čosi neskôr.

Foto: archív značky

1067

Súvisiace články