Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 2. júl 2019

Ako sa spí pod prikrývkou Louis Vuitton?

Módny dom Louis Vuitton sa vôbec nebráni tým najrôznejším kolaboráciám ana konte ich má už niekoľko. Vtej najnovšej však opäť vstúpil do novej sféry aspoločne sumelcom Alexom Isreal vytvorili líniu pozostávajúcu zo šatiek, šálov, ale aj prikrývky.

Ako sa spí pod prikrývkou Louis Vuitton?

Módny dom Louis Vuitton sa vôbec nebráni tým najrôznejším kolaboráciám a na konte ich má už niekoľko. V tej najnovšej však opäť vstúpil do novej sféry a spoločne s umelcom Alexom Isreal vytvorili líniu pozostávajúcu zo šatiek, šálov, ale aj prikrývky.

Louis Vuitton a Alex sa už v minulosti stretli pri dizajnovaní falkónov kolekcie Les Cologne Perfumes Collecion a len nedávno pri navrhovaní kolaboračnej kolekcie kabeliek Artycapucines. Teraz sa však spoločne vydávajú na inú cestu, na ktorej vznikajú dizajnové prikrývky, šály a šatky. Estetika umelca žijúceho v Los Angeles je známa živými farbami a pop-artovým smerovaním.

2

3

4

Spoločná kolekcia pozostáva z 8 kúskov. Šatky sú dekorované Alexovou maľbou Wave a na ich výrobu bola využitá inovatívna technológia. Šatky sú navyše v niektorých častiach vyplnené penou, aby po uviazaní vytvárali efekt objemu. Dostupné sú v 4 farebných vyhotoveniach a v troch veľkostiach. Šály s typickým LV monogramom sú farebne ladené do umelcového obrazu Sky Backdrop a dostupné sú vo dvoch farebných prevedeniach. Na bandana nazvanej Desperado dominuje motív púšte, kaktusov a áut, čoho inšpiráciou bola Alexova bronzová socha Desperado z roku 2015.

5

6

7

Kolekcia Alex Israel x Louis Vuitton je dostupná vo vybraných butikoch Louis Vuitton.

Foto: archív značky

1139

Súvisiace články