Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. jún 2019

Saint Laurent navrhol reproduktory

Vdobe, keď sa móda prepája už takmer sakýmkoľvek odvetvím nás len ťažko niečo prekvapí. Avšak nová kolaborácia módneho domu Saint Laurent to dokázala.

Saint Laurent navrhol reproduktory

V dobe, keď sa móda prepája už takmer s akýmkoľvek odvetvím nás len ťažko niečo prekvapí. Avšak nová kolaborácia módneho domu Saint Laurent to dokázala. Spojili sa totiž s popredným výrobcom audiotechniky Bang & Olufsen, pre ktorý navrhli reproduktory.


Modely reproduktorov Beoplay A9 a A1, ktoré sú vyrobené z elegantného, tmavosivého hliníka. Oba typy sú ovládateľné hlasom, jednoducho prenosné a nechýba im ani štandardná funkcia pripojenia Bluetooth. Počet kusov je samozrejme limitovaný a dostupný je iba vo vybraných butikoch Bang & Olufsen v Paríži a Los Angeles.

4  6 

Po dizajnovej stránke sú tieto reproduktory veľmi minimalistické, no pritom vynikajú svojimi precíznymi detailmi. Sú vyhotovené v jednej farbe- tmavosivej a dekorované sú jednoduchým nápisom Saint Laurent. Cena menšieho reproduktora A1 je 460 dolárov a cena väčšieho A9 je 4650 dolárov.

1  2  3 

Foto: archív značiek

1158

Súvisiace články