Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. jún 2019

Zandra Rhodes pripravuje líniu s IKEA

Reťazec IKEA nie je nováčikom v kolaboračných projektoch. Len nedávno sa spojili s úspešným dizajnérom Virgilom Abloh, a teraz pridávajú do svojho repertoáru ďalšiu módnu kolaboráciu.

Zandra Rhodes pripravuje líniu s IKEA

Reťazec IKEA nie je nováčikom v kolaboračných projektoch. Len nedávno sa spojili s úspešným dizajnérom Virgilom Abloh, a teraz pridávajú do svojho repertoáru ďalšiu módnu kolaboráciu. Pôjde o kolekciu s britskou dizajnérkou, Zandrou Rhodes.

Táto kolekcia bude o farbách a potlačiach. Presne tak, ako sa s výraznými tónmi a eklektickými motívmi dizajnérka zahráva vo svojej tvorbe, bude pristupovať aj k tomuto projektu. “Vieme, že potlače a farby dodajú priestoru energiu a zábavu. Preto chceme preskúmať, ako vytvoriť moderné motívy prepojené s rôznymi kultúrami. Zandra Rhodes je na tento cieľ ako stvorená,” povedal kreatívny líder v IKEA, Nils Larsson. Dizajnérka tiež vyjadrila nadšenie z možnosti preskúmania iných odvetví dizajnu: “Vzory a farby sú synonymami pre moju tvorbu. Toto je zároveň úžasná príležitosť pretvoriť moju víziu do línie doplnkov do domácnosti a navyše s lídrom na trhu s nábytkom,” povedala Zandra.

Zatiaľ nie je známe, čo všetko bude kolekcia obsahovať, ani v akých cenových reláciách sa bude pohybovať. Dátum uvedenie kolekcie bude tiež ešte len oznámený.

Foto: Getty

1104

Súvisiace články