Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 12. apríl 2019

Najpopulárnejšie interiérové trendy podľa Etsy

Predpoveď trendov na určitú sezónu je jedna vec, avšak to, či sa aj ujmu je už druhá. Tieto dekoračné ainteriérové trendy to majú podľa stránky Etsy našliapnuté najlepšie.

Najpopulárnejšie interiérové trendy podľa Etsy

Predpoveď trendov na určitú sezónu je jedna vec, avšak to, či sa aj ujmu je už druhá. Tieto dekoračné a interiérové trendy to majú podľa stránky Etsy našliapnuté najlepšie. Koľkým z nich ste podľahli aj vy?

Glam Modern

Štýl s názvom Mid-Century Modern definuje obdobie od 30. až do 60.rokov (významným predstaviteľom je napríklad Frank Lloyd Wright), dostáva modernú glam podobu. Takto vznikajú zaujímavé maximalistické kúsky plné luxusných materiálov, výrazných farieb a prepracovaných vzorov či potlačí, ale aj opulentných štruktúr a tvarov.

Batika

Áno, batikovaný vzor sa infiltroval do každého smeru dizajnu vrátane interiérov. Za posledné 3 mesiace Etsy zaznamenalo 267-tisíc vyhľadávaní batikovaných vzorov medzi interiérovými doplnkami. Dali by ste si povedať aj vy?

1 

Tapety

Tapety sú populárne už dlhšiu dobu, avšak teraz si nachádzajú svoju cestu aj na menej očakávané miesta, napríklad do kuchýň či kúpeľní. Zároveň ide o veľmi praktický trend pretože funguje na princípe nalepovania vzoru priamo na obklady, čiže keď vás prestane baviť, môžete prejsť na iný. Toto sa pozdáva obrovskému počtu ľudí, pretože Etsy za posledné tri mesiace zaznamenalo 385% nárast vo vyhľadávaní „zlupovacích tapiet“.

3 

Safari

Našu túžbu po dobrodružstvách začíname prinášať aj do domovov. Dekorácie inšpirované safari sú aktuálne veľmi trendy, a týkajú sa doplnkov, textilu, ale aj väčších kusov nábytku. Do tejto kategórie spadajú všetky vyhľadávania tyrkysovej farby, ako aj púštnych motívov či zemitých farieb, ktoré majú za posledné tri mesiace viac ako 4 milióny vyhľadávaní.

4

Kryštál

Určite ste postrehli obsesiu kryštálmi, ktorá sa rozmohla v beauty priemysle. O liečivej sile kryštálov síce môže drvivá väčšina pochybovať, avšak to nemení nič na fakte, že doplnky a detaily v podobe kryštálov si našli cestu do interiérov. Za posledné 3 mesiace na Etsy vyhľadávalo kryštály pre interiér viac ako 63-tisíc ľudí.

5

Foto: Etsy

1285

Súvisiace články