Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 27. marec 2019

Najkrajšie horské chaty na svete

Vzime nás lákajú svojim pokojom avlete zase svojou prekvitajúcou, prirodzenou krásou. Hory majú čosi do seba vakomkoľvek ročnom období.

Najkrajšie horské chaty na svete

V zime nás lákajú svojim pokojom a v lete zase svojou prekvitajúcou, prirodzenou krásou. Hory majú čosi do seba v akomkoľvek ročnom období. Ak ku tomu pridáme štýlové horské chaty, máme chuť okamžite zabookovať minimálne víkendový pobyt. Nazrite s nami do najzaujímavejších horských chát na svete.

Bungalov, Srí Lanka

Dokonalé prepojenie moderného dizajnu a prírody. Minimalistické línie v kombinácii s drevom pôsobia harmonicky.

Chaty Cabanas No Rio, Comporta, Portugalsko

2Tieto jednoducho vyzerajúce, no pritom veľmi štýlové chaty si môžete prenajať. Fungujú totiž ako hotel.

 

 

Biely domček, Laterns, Rakúsko

3V neďalekom Rakúsku nájdete túto zaujímavú stavbu, ktorá doslova svieti na zelenom podklade a v zime sa na bielom stráca.

 

 

Tree Snake Houses, Bornes de Aguiar, Portugalsko

4Netradičný domček na strome, ktorý trochu pripomína vesmírnu loď. Môžu za to jeho futuristicky pôsobiace línie a štruktúra povrchu.

 

 

Drop Eco Hotel

5Tento "pod" je koncept, ktorý je určený na predaj. Kúpiť si ho môže ktokoľvek, či už ste majiteľ ubytovacieho zariadenia, alebo túžite po zaujímavej súkromnej chate.

 

 

Hypercubus mobilný dom

6Hypercubus vznikol v ateliéroch rakúskych architektov a ide o mobilnú chatu. Rovnako ako predchádzajúci projekt, aj on je určený na predaj koncovému spotrebiteľovi.

Foto: archív projektov/Taschen

2321

Súvisiace články