Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 14. marec 2019

Najlepšie aplikácie na úpravu Instagram Stories

Sociálne siete získali v dnešnej dobe na obrovskej sile. Okrem ich inšpiratívneho charakteru totiž ponúkajú omnoho viac a pre známe osobnosti či značky predstavujú významný marketingový nástroj.

Najlepšie aplikácie na úpravu Instagram Stories

Sociálne siete získali v dnešnej dobe na obrovskej sile. Okrem ich inšpiratívneho charakteru totiž ponúkajú omnoho viac a pre známe osobnosti či značky predstavujú významný marketingový nástroj. Či už ste sa aj vy rozhodli vyskúšať kariéru instagramového influencera alebo len chcete vytvárať vizuálne zaujímavé stories a príspevky, máme pre vás niekoľko tipov na aplikácie, ktoré vám pomôžu dosiahnuť želaný efekt.

Adobe Spark

Aplikácia, ktorá je ideálna na úpravu statických príspevkov, to znamená fotiek. Stačí si vybrať fotku, ktorú následne môžete dopĺňať rôznymi efektami, textami, grafickými elementami a ďalšími kreatívnymi detailmi.

Screenshot 2019 03 14 at 11.56.19

 

PocketVideo

Ak natáčate veľa videí, ktoré pridávate do svojho feedu alebo priamo do stories, táto aplikácia je pre vás. Jednoducho sa ovláda a vďaka nej rýchlo nastriháte a upravíte akékoľvek video. Do videa môžete pridávať rôzne elementy vrátane animácií, prechodov či gifiek. Aplikácia sa navyše dá použiť aj na úpravu YouTube videí.

2

 

Font Candy

Túto aplikáciu využívajú všetci, ktorí si dajú záležať na esteticky príťažlivých nápisoch. Avšak aplikácia dokáže omnoho viac ako len pridať zaujímavý štýl písma. Umožní vám fotografie upraviť vďaka rôznym efektom a nástrojom.

3

 

Storyluxe

Jednoduchá aplikácia na úpravu stories vám ponúka niekoľko predlôh, do ktorým môžete vkladať svoje fotky, videá a texty. Vizuálne zaujímavé a najmä odlišné stories tak máte okamžite k dispozícii.

Screenshot 2019 03 14 at 11.47.56

 

Canva

S aplikáciou známej platformy Canva toho urobíte omnoho viac, ako len zaujímavé stories. Nájdete v nej množstvo predlôh na stories aj príspevky, ale aj na pozvánky, vizitky a všetko čo súvisí s dizajnom. Jednoducho sa ovláda a poskytuje skutočne široké možnosti, čiže svoju kreativitu môžete nechať zažiariť naplno.

Screenshot 2019 03 14 at 11.50.04 

Nezabudnite si pozrieť aj naše odporúčania na najzaujímavejšie aplikácie na úpravu fotiek!

3468

Súvisiace články