Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 13. marec 2019

Tattoo umelci, ktorých by ste mali sledovať

Tetovania dnes už absolútne nemôžeme považovať za taboo. Milujú ich celebrity, modelky, ale aj podnikatelia či športovci.

Tattoo umelci, ktorých by ste mali sledovať

Tetovania dnes už absolútne nemôžeme považovať za taboo. Milujú ich celebrity, modelky, ale aj podnikatelia či športovci. Či už máte radi tento spôsob sebavyjadrenia alebo ho len z diaľky pozorujete, týchto tattoo umelcov sa oplatí sledovať minimálne kvôli ich kreativite.

Brian Woo, @_dr_woo_

Jeden z najznámejších tattoo umelcov, ktorých milujú nielen celebrity vrátane Cary Delevingne či Zoe Kravitz, ale aj módny svet. Dr. Woo má na konte zaujímavé módne kolaborácie.

1

Lisa Orth, @lisaorth

Lisa využíva pri svojej tvorbe výrazné linky, do ktorých schováva tie najrôznejšie motívy. Nájdete medzi nimi všetko od krajiny cez geometrické tvary až po zvieratká. Všetky jej diela však sú doslova hypnotizujúce.

3 4

McKenzie, @mckenzietattooer

Umelec, ktorý si hovorí McKenzie je známy svojimi veľkými tetovaniami, ktoré častokrát pokrývajú celý chrbát, hruď či nohy. Ide najmä o motívy založené na symetrii a kombináciách ornamentov a jednoduchých línií.

5 6

 

Zihee Tattoo, @zihee_tattoo

Ak vám čiernobiele tetovania nič nehovoria, budú sa vám páčiť tieto od Zihee Tattoo. Tvorba tohto umelca vám pripomenie doslova skutočné maľby využívajúce zaujímavé farby, ktoré vynikajú svojou pozitivitou a jasnosťou.

7  8 

 

Keith McCurdy, @bangbangnyc

Keitha takisto milujú celebrity na čele s Rihannou aj Selenou Gomez. Jeho tvorba je rôznorodá, niekedy ide o jemnučké nápisy, inokedy zase komplexné a temné výjavy. Jednoducho je všestranný a aj preto ho verejnosť miluje.

9 10

 

Small Tattoos, @stattoos

Instagramový profil, ktorý zdieľa tie najzaujímavejšie tetovania. Aj napriek názvu, ktorý hovorí o malých tetovaniach, častokrát tu nájdete aj tie väčšie. Objavujú a tu známi aj neznámi tattoo umelci, ktorí vám predstavia svoj pohľad na túto sféru umenia.

13 14

Foto: Instagram

2489

Súvisiace články