Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 26. február 2019

Domov v harmónii ženských a mužských prvkov

Pokiaľ ste niekedy museli zariaďovať akýkoľvek interiér tak, aby ste zladili svoju predstavu odizajne stou partnerovou, určite viete, že takáto úloha dokáže byť veľmi náročná. Našťastie dnes existujú mnohé možnosti, ako sa stakouto úlohou popasovať.

Domov v harmónii ženských a mužských prvkov

Pokiaľ ste niekedy museli zariaďovať akýkoľvek interiér tak, aby ste zladili svoju predstavu o dizajne s tou partnerovou, určite viete, že takáto úloha dokáže byť veľmi náročná. Našťastie dnes existujú mnohé možnosti, ako sa s takouto úlohou popasovať. Poradí vám v tom aj Delia Fischer, zakladateľka a Chief Creative Officer spoločnosti Westwing, ktorá je známa svojim dizajnovým nábytkom a dekoráciami.

„V mojom druhom domove v Montreale, v cudzej krajine, sme chceli s mojim priateľom mať miesto, kde sa budeme cítiť ako doma. Našťastie sa nám podarilo nájsť náš spoločný štýl,“ hovorí Delia. Nazrite s nami do jej nového, útulného domova.

Kuchyňa

V kuchyni dominuje masívny kuchynský ostrovček v čiernom mramore , ktorý je sám o sebe dizajnovým prvkom. Viac dekorácií si preto kuchyňa nepýtala. „Veľký kuchynský ostrovček a útulná jedáleň sú ideálne na dlhé večery s priateľmi,“ poznamenáva Delia.

201812 Montreal Westwing 0400 Final

Jedáleň

Obrovský jedálenský stôl je ako stvorený na večere v spoločnosti priateľov či rodiny. Jedáleň spája v sebe praktické prvky s dizajnovými elementami. „Trendové retro kreslá, ikonické detaily a dotyk exkluzívnych materiálov však menia aj tento priestor na unikátny,“ vysvetľuje Delia.

201812 Montreal Westwing 0003 Final  201812 Montreal Westwing 0487 Final 

Obývačka

Priznané nosné stĺpy doplnené čistou bielou farbou pôsobia elegantne, pričom oranžová sedačka v zamatovom efekte dodáva celej miestnosti teplo. Zlatisté detaily dotvárajú modernú atmosféru.

201812 Montreal Westwing 0463 Final

„Loftová obývacia izba je spojená s kuchyňou a jedálňou, takže potrebuje farebnú paletu, ktorá je pokojná a harmonická. Osvetlenie a koberce rozdeľujú obývaciu izbu na relaxačnú a jedálenskú zónu. Silným akcentom je pohovka v hrdzavej farbe, ktorá púta pozornosť a dodáva interiéru útulnosť. Hoci má výrazný charakter, je ľahké ju kombinovať s inými prvkami. Práve na nej rada odpočívam a pozerám sa cez okno, z ktorého mám výhľad na centrum Montrealu,“ hovorí.

201812 Montreal Westwing 0407 Final

Spálňa

Neutrálne tóny sivej a šalviovej pôsobia upokojujúco. Voľne stojaca vaňa je však najvýraznejším prvkom, ktorý dodáva miestnosti na unikátnosti. „Vďaka vani sa stáva spálňa našou ozajstnou oázou pokoja. Nezabudli sme ani na našich hostí, pre ktorých sme pripravili príjemne pôsobiacu hosťovskú izbu,“ hovorí Delia.

201812 Montreal Westwing 0195 Final 201812 Montreal Westwing 0306 Final

Pozrite si Deliin byt vo videu:

Naše obľúbené kúsky z Deliinho bytu:

2Pohovka Chelsea, 228 x 100 x 75 cm, 1258.90€, www.westwing.sk  1Stolová lampa Matilda, 45 cm, 43.90€, www.westwing.sk  3Jedálenský stôl Luca, 240 x 100 x 75 cm, 798.90 €, www.westwing.sk 

Text/ foto: www.westwing.sk

1775

Súvisiace články