Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 13. august 2013

Shopping list: vlajková predajňa Burberry

Gigantická a veľkolepá. Aj taká je nová vlajková predajňa britskej značky Burberry, ktorá sa usadila na londýnskej ulici Regent Street.Jej bilancia je rovnako ohromujúca – štyri poschodia s jedenástimi líniami, od doplnkov pri hlavnom vstupe, cez ikonické kúsky, ako sú plášte do dažďa, až po najluxusnejšiu líniu Prorsum na najvyššom podlaží, 300-tisíc hodín práce robotníkov a dva roky rekonštrukcie objektu, ktorý sa pýši fasádou z 20.

Shopping list: vlajková predajňa Burberry

13.8.2013

Gigantická a veľkolepá. Aj taká je nová vlajková predajňa britskej značky Burberry, ktorá sa usadila na londýnskej ulici Regent Street.

Burberry_Regentstreet_01


Jej bilancia je rovnako ohromujúca – štyri poschodia s jedenástimi líniami, od doplnkov pri hlavnom vstupe, cez ikonické kúsky, ako sú plášte do dažďa, až po najluxusnejšiu líniu Prorsum na najvyššom podlaží, 300-tisíc hodín práce robotníkov a dva roky rekonštrukcie objektu, ktorý sa pýši fasádou z 20. rokov minulého storočia.



Burberry_Regentstreet_02Christopher Bailey ako kreatívny riaditeľ značky, zástanca technológií a syn zručného rezbárskeho majstra využil tradíciu remesla, aj vymoženosti digitálneho sveta. V priestore sa tak v dokonalom súlade stretávajú prvky ako nádherné dvojkrídlové schodisko s obrovským premietacím plátnom. A ak si náhodou nebudete vedieť poradiť, určite vám pomôže predavač vybavený iPadom. Ochotne vám ukáže, ako bude oblečený vyzerať ten-ktorý trenčkot alebo do minúty objedná tovar, ktorý je práve vypredaný. Tomu sa hovorí obchod 21. storočia!

text: Anna Salvová
foto: Burberry Group




    3343

    Súvisiace články