Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 23. august 2021

Glamour camping po Európe

Rozmýšľate nad dovolenkou, no nemáte veľmi chuť na klasické hotely a kamping nie je veľmi váš štýl? Práve pre také prípady vznikol pred niekoľkými rokmi glamping, čiže glamour camping.

Glamour camping po Európe

Rozmýšľate nad dovolenkou, no nemáte veľmi chuť na klasické hotely a kamping nie je veľmi váš štýl? Práve pre také prípady vznikol pred niekoľkými rokmi glamping, čiže glamour camping. Prepája dizajnové bývanie aké môžeme poznať z hotelov a samotu, súkromie a čaro prírody typické pre camping. Tieto glampingy po Európe patria k tým najštýlovejším!

Areias do Seixo, Portugalsko

Portugalsko patrí k pomerne neprebádaným európskym destináciám, avšak pre cestovateľov ponúka všetko, na čo si len spomeniete. V rámci hotelového komplexu Areias do Seixo máte k dispozícii aj štýlové stany, v ktorých si vychutnáte dokonalý mix dizajnu a prírody v súkromí.Vaše ubytovanie sa nachádza len pár krokov od pláže, v romantickej atmosfére a rustikálnom štýle.

areiasdoseixo2

Luxury Camping Experience, Chorvátsko

V obľúbenom Chorvátsku, konkrétne v Pule, nájdete aj takéto chic stany, v ktorých si môžete vychuntať všetko, čo by vám ponúkla hotelová izba, avšak s tým rozdielom, že ste zasadení v prírode. Stany sa nachádzajú priamo na pláži a poskytujú tak dokonalý výhľad a prístup k moru. K dispozícii je niekoľko veľkostí, vhodné pre 2 až 4 osoby.

croatia croatia2

Eco Dome, Lanzarote

Kanárske ostrovy sú považované za Starlight rezerváciu, čo v praxi znamená, že je tu prostredie neznečistené svetelným smogom. To umožňuje sledovať hviezdy v takej kráse, ako len málokde. Eco Dome túto výhodu využíva naplno a vo svojich bunkách tak láka na transparentné steny, cez ktoré môžete sledovať nočnú oblohu. Interiér je moderný, jemne bohémsky a má všetko, čo by ste mohli potrebovať.

lanzarote lanzarote2

Vila San Vento, Španielsko

Ukrytú v lesíku v španielskej A Coruña nájdete Vilu San Vento, komplex, ktorý disponuje aj perfektne malebnými chatkami poskytujúcimi štýlové ubytovanie uprostred prírody. Exteriér skvelo splýva so svojim okolím a interiér pôsobí veľmi chic a moderne. Sú poriadne priestranné, väčšina z nich má až dve poschodia a vlastnú terasu v súkromí.

vilasanvento vilasanvento2

Dream House, Chalkidiki

Na Chalkidiki nájdete tento romantický príves, ktorý bol transformovaný na štýlové ubytovanie priamo na súkromnej pláži. Z vnútra sa vám tak naskytuje neopakovateľný výhľad plný pokoja a prírodnej krásy, zatiaľ čo interiér vás očarí svojou nadčasovou eleganciou a moderným duchom.

chalkidiki chalkidiki2

Galo Resorts Hotel, Madeira

Krásny portugalský ostrov je známy skvelým počasím počas celého roka, ale aj dramatickými útesmi a divokým oceánom. V rámci hotelu Galo Resorts však môžete siahnuť aj po štýlovej eko chatke, ktorá je umiestnená priamo na útese, odkiaľ sa vám naskytujú dych-berúce výhľady. Je to ideálna voľba pre páry, kde si vychutnáte súkromie a romantiku.

madeira madeira2

Glamping Tree House, Slovinsko

V očarujúcom prostredí údolia Vipava nájdete aj tento magický domček, ktorý je ako stvorený an digitálny detox a načerpanie energie z okolitej prírody. V minimalistickom, ale modernom interiéri sa budete cítiť príjemne, no zároveň v ňom nájdete všetko pre svoj maximálny oddych. V okolí chatky môžete zase relaxovať a skúmať najrôznejšie lesné chodníčky.

slovinsko slovinsko2

Terme di Vulci, Taliansko

Krásny glampingový komplex nájdete aj v Taliansku. Terme di Vulci vás pozýva do svojich štýlových stanov, ktoré mixujú estetiku safari a moderného dizajnu. Stany sú v rôznych veľkostiach, niektoré majú dokonca vlastné bazény. Pôsobia upokojujúco a štýlovo zároveň.

taliansko taliansko2

Pella Roca, Francúzsko

Na polceste medzi Toulouse a Bordeaux nájdete ukrytý krásny komplex, ktorý ponúka štýlové spa chatky prepájajúce rustikálny chic vzhľad a prírodné elementy. Interiéri sú romantické, založené na prírodných prvkoch, ktoré pôsobia štýlovo, zatiaľ čo na terasách si môžete vychutnať nielen výhľady na okolitú prírodu, ale aj vlastnú vírivku.

francúzsko francúzsko 2

Foto: archív zariadení

1155

Súvisiace články