Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 5. marec 2021

Cestovanie minimalisticky

Od vypuknutia pandémie sme sa museli vzdať nášho milovaného cestovania, aké sme dovtedy poznali. Neprestali sme však plánovať a snívať o zaujímavých destináciách a miestach, ktoré plánujeme navštíviť.

Cestovanie minimalisticky

Od vypuknutia pandémie sme sa museli vzdať nášho milovaného cestovania, aké sme dovtedy poznali. Neprestali sme však plánovať a snívať o zaujímavých destináciách a miestach, ktoré plánujeme navštíviť. Tieto dizajnové, minimalistické vilky a apartmány sú na našom bucket liste a hneď, ako bude bezpečné cestovať ich určite navštívime. Nechajte svoj budúce plány inšpirovať aj vy!

Villa Cardo, foto: Salva Lopez

Villa Santanyi, Malorka

Majstrovský minimalistický kúsok odetý do ružovej farby, ktorý v sebe ukrýva biele interiéry zariadené v jednoduchej, čistej elegancii s výraznými prírodnými prvkami. Pri pohľade na túto vilu sa vám ani nechce veriť, že vznikla pred 30 rokmi a absolútne nestratila na svojej kráse. Bývať v nej je jednoducho dokonalý cestovateľský zážitok.

villa santanyi villa rentals spain mallorca 3 780x480 c center villa santanyi villa rentals spain mallorca 780x480 c center

Foto: Welcome Beyond

Casa Luum, Algarve

V obľúbenej protugalskej dovolenkovej destinácii nájdete aj takýto architektonický skvost, ktorý vás zaujme svojou hrou s tvarmi a geometriou. Z každého uhlu sa vám naskytne iný pohľad, takže o zážitok máte postarané. Všetko je ladené v bielej farbe, ktorú dopĺňajú veľkometrážné sklenené plochy presvetľujúce každý centimeter interiéru.

ThePerfectHideaway CasaLuum26 ThePerfectHideaway CasaLuum28

Foto: Alexander Bogorodskiy, The Perfect Hideaway, Casa Luum

16TULUM, Tulum

Útočisko bohémsky cestovateľov sa neustále rozrastá o zaujímavé hotely, vilky a apartmány. Jednym z nich je aj 16TULUM, ktorý pozostáva z niekoľkých samostatných jednotiek, pričom každá je iná. Každý priestor však dýcha minimalistickým štýlom a má výraznú hippie atmosféru. Nachádza sa uprostred džungle, čo krásne kontrastuje so strohosťou architektúry a dizajnu.

260927828 Room7 4

Foto: 16Tulum

Casa Mami, Kalifornia

Ak milujete jednoduchosť v kombinácii s výnimočnosťou, toto miesto je pre vás. Nachádza sa v kalifornskej púšti a kombinuje bielu farbu s rustikálnymi detailmi. Obrovské okná vytvárajú efekt obrazu a vďaka svojej čistote je Casa Mami pravou oázou pokoja. Skvelé na nej je aj to, že ide o ekologický domov uprostred ničoho, čo z neho robí ideálnu voľbu na úplne vyčistenie hlavy.

casa mami2 casa mami4

Foto: Carlos Naude

Villa Cardo, Puglia

V talianskej Puglii nájdete niekoľko viliek v minimalisticko-vidieckom štýle, ktoré vás zaujmu svojim ndčasovým prístupom a čistotou dizajnu. Jednou z nich je aj Villa Cardo, z ktorej sála pokoj a pozitívna energia, ktorú podčiarkujú olivovníky a mandľovníky rastúce v jej bezprostrendnej blízkosti. Všetko je ladené v neutrálnych, prírodných tónoch inšpirovaných okolitým prostredím.

villa cardo01 villa cardo09

Foto: Salva Lopez

Syros Hideaway, Syros

Ak milujete Grécko a jeho ostrovy, do tejto vily sa určite zamilujete. Má totiž všetko, čo pre dokonalú dovolenku potrebujete- amximálne súkromie, infinity bazén a výhľad na nekončiace sa more. Minimalistický dizajn s bohémskym šmrncom a prírodnými prvkami pôsobí upokojujúco a veľmi luxusne. Všetko spolu ladí, no napriek tomu pôsobí uvoľnene.

IMG 0918 Ioanna Roufopoulou 675x450 siros I house 05 678x450

Foto: Yiorgos Kordakis

Foto: archív zariadení

982

Súvisiace články