Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 17. február 2020

Vieme, kde túto sezónu vykryjete deficit snehu

Výber miesta na dovolenku a plánovanie cesty je pre mnohých ľudí skvelým testom. Čas sú však peniaze a my sme preto pripravení vám ich ušetriť, pretože presne vieme, kde túto zimu pokryjete deficit snehu najlepšie.

Vieme, kde túto sezónu vykryjete deficit snehu

Výber miesta na dovolenku a plánovanie cesty je pre mnohých ľudí skvelým testom. Čas sú však peniaze a my sme preto pripravení vám ich ušetriť, pretože presne vieme, kde túto zimu pokryjete deficit snehu najlepšie.

Klimatické pásmo, v ktorom sa naša krajina nachádza je známe striedaním 4 ročných období, čo je výhoda, pretože každý z nás si môže vybrať dovolenku v čase, kedy mu to najviac vyhovuje. Niekto je viac teplomilný, inému vyhovuje zasa chlad.

Ako sa však v posledných rokoch postupne presviedčame, klimatické zmeny sa „postarali“ o to, aby sa naše návyky zmenili. Realita je žiaľ taká, že na guľovačku, sánkovanie alebo zjazdovku plnú snehu spomíname už len pri rozprávkach alebo filmoch pre pamätníkov v televízii.

Napriek nepriaznivým podmienkam ale nie sú naše nádeje na zlepšenie situácie malé. Stačí si vhodným oblečením naplniť vaše nové cestovné kufre a nájsť ideálnu lokalitu či stredisko, ktoré má na praktizovanie zimných športov a iných outdoorových aktivít ideálne podmienky takmer celý rok.

Vyberte si dobrú lokalitu

Horská krajina, čistý vzduch, adrenalín, dobré služby, rozvinutá infraštruktúra a nízke ceny, to je všetko, čo počas zimnej dovolenky potrebujete. Tento súbor služieb vám poskytne aj jedno z najlepších lyžiarskych stredísk v Európe - Jasná. Tu máte ideálne podmienky na lyžovanie, rozbehnutie snežných skútrov, jazdu na snowboarde a iné ďalšie aktivity na čerstvom vzduchu.

Navštívte hotel Björnson v Jasnej

Jasná má najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku. Jeho 50 km zjazdoviek rôznej náročnosti je vhodných tak pre začiatočníkov, ako aj pre profesionálnych lyžiarov. Systém umelého zasnežovania vám tu zaručuje sneh na tratiach s dĺžkou 36 km najmenej 5 mesiacov v roku.

Jediné, čo vám ostáva, je výber komfortne zariadeného a najznámejšieho tatranského hotela Björnson v Jasnej. V typickom horskom štýle vám poskytne celý rad služieb súvisiacich s ubytovaním na najvyššej úrovni.

Výhodou tiež je, že sa sem bez problémov dostanete aj svojím autom, samozrejme, ak ste dávali v dobrej autoškole dostatočný pozor a viete, ako sa správať na zasneženej vozovke. Pre istotu zvážte aj komplexné cestovné poistenie, pretože pri podcenení podmienok a bezpečnosti vo vysokohorskom teréne vám môže toto prostredie ukázať aj svoju odvrátenú tvár.

1066

Súvisiace články