Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 16. september 2019

Najdrahšie hotelové suity na svete

Hotelová izba vcene niekoľkoročného platu bežného človeka? Áno, aj také existujú apresne tam vás dnes pozývame.

Najdrahšie hotelové suity na svete

Hotelová izba v cene niekoľkoročného platu bežného človeka? Áno, aj také existujú a presne tam vás dnes pozývame. Samozrejme virtuálne.

Emphaty Suite, Palms Casino Resort: 100-tisíc

Každý, kto sa rozhodol pre opulentné rozhadzovanie v Las Vegas môže zamieriť do tohto penthousu navrhnutom Damienom Hirstom, ktorý má vlastný bazén a na stenách zavesené umelecké diela aj skutočné žraloky vo formaldehyde. Súčasťou je aj vlastný bar, osobný butler aj šofér, a 10-tisíc dolárov na minutie v kasíne máte tiež v cene.

Penthouse, The Mark: 75-tisíc

Newyorský hotel, ktorý nájdete na Upper East Side je neďaleko múzea MET, Fifth Avenue aj Central Parku. The Penthouse v tomto hoteli je najväčšou hotelovou suitou na svete a pozostáva z 5 spální, má vlastnú strešnú terasu, šoféra s McLerenom aj butlera. Noc tu strávila napríklad Selena Gomez, Kendall Jenner či Emma Watson.

2

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson: 70-tisíc

Pri Ženevskom jazere nájdete Hotel President Wilson, ktorý ukrýva veľký poklad. Suita Royal Penthouse sa rozkladá na celom 8.poschodí a ide o najväčšiu suity v Európe. K dispozícii máte vlastnú vírivku, piano Steinway, teleskop a 12 spální. Báť sa nemusíte ani o svoju bezpečnosť, okná sú totiž nepriestrelné.

3

Penthouse, Hotel Martinez: 57-tisíc

Cannes je nóbl destináciou sama o sebe, preto aj tu môžete nájsť jednu z najdrahších suít. 4 spálne a vlastná terasa s rozlohou 270 metrov štvorcových, ktorá ponúka výhľad na more. Vo vnútri nájdete originály diel Picassa či Matissa a vaše priania vám splní osobný butler. Svoje noci tu trávili napríklad Diane Kruger, Scarlett Johanson či Eva Longoria.

4

Ty Warner Penthouse, Four Seasons: 45-tisíc

Suita pomenovaná po majiteľovi Four Season je najdrahšou jednoizbovou suitou na svete. Navrhli ju Peter Marino a I M Pei, pričom nezabudli na súkromné spa a zen miestnosť s vodopádom. Najdokonalejší výhľad na Manhattan je samozrejmosťou a k dispozícii vám je šofér s Rolls Royce aj manažér návštev.

5

Penthouse Suite, Faena Miami: 45-tisíc

2 poschodia, 5 spální, obrovská terasa, extravagantné interiéry. Toto všetko dostanete spolu s butlerom, vlastným šéfkuchárom, výhľadom na nekonečný oceán priamo z kúpeľne a 180-stupňový výhľad z hlavnej spálne. Medzi celebritných hostí tejto suity sa zaradila napríklad Serena Williams či Katie Holmes.

6

Hilltop Estate, Laucala Island: 40-tisíc

Laucala Island je súkromný ostrov pozostávajúci z 25 luxusných víl, no tou najdrahšou je vilka na kopci- Hilltop Estate. Nachádza sa na najvyššom bode ostrova a ponúka 360-stupňový výhľad na okolie. Má 3 spálne, 2 bazény, knižnicu, vlastné chyžné, šéfkuchára aj opatrovateľku detí. K dispozícii okrem majú hostia aj hotelových koní a jachty.

7

Nobu Villa, Cesear’s Palace: 38-tisíc

Nobu Villa sa bude páčiť každému, kto má rád interiéry inšpirované japonským dizajnom. Veľa dreva a minimalizmus podľa dizajnéra Davida Rockwella nájdete na každom kroku. Nechýba súkromný výťah, gril, parná sauna, ale aj služby butlera, šoféra a v cene máte aj neobmedzený prísun jedla a alkoholu.

8

Penthouse, The Setai: 35-tisíc

Na najvyššom, 40.poschodí hotela nájdete Penthouse, ktorému patrí celé podlažie. Súčasťou je strešný bazén s výhľadom na oceán, hudobná miestnosť, butler, 4 spálne a vlastný kuchár. Svoje noci tu zvyknú tráviť Kardashianky, ale aj Britney Spears.

9

Grand Riad, Royal Mansour: 33-tisíc

V Marakéši nájdete tento ružový skvost, ktorého najväčším klenotom je Grand Riad, odkiaľ sa vám naskytnú neopísateľné výhľady na Medinu aj na pohorie Atlas. Okrem toho vás prichýli vlastná záhrada, bazén, strešná terasa, biliardová miestnosť, súkromné hammam, fitko aj kino. Medzi hosťami sa objavila Izabel Goulart aj Jessica Alba.

10

Foto: archív hotelov

1683

Súvisiace články