Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 28. júl 2019

Najkrajšie AirBnB na Sardínii

Sardínii sa hovorí aj Karibik Stredomoria. V prostredí, kde sa mieša slaný vzduch s teplými slnečnými lúčmi a dokonalou kuchyňou nebudete potrebovať nič viac.

Najkrajšie AirBnB na Sardínii

Sardínii sa hovorí aj Karibik Stredomoria. V prostredí, kde sa mieša slaný vzduch s teplými slnečnými lúčmi a dokonalou kuchyňou nebudete potrebovať nič viac. Pokiaľ však hľadáte dokonalú bodku ku nádhernej prírode, poradíme vám, kde nájdete najkrajšie vilky či apartmány.

La Pelosa

La Pelosa

Vilka priamo na jednej z najslávnejších pláží na Sardínii- La Pelosa. Z obývačky sa môžete kochať výhľadom na starú vežu uprostred tyrkysového mora a vo vnútri si zase vychutnajte moderný interiér založený na odtieňoch sivej s prímesou tyrkysovej, ktorá vám pripomenie farby okolitého mora.

2

Villa Immersa

Túto romantickú vilku nájdete na Costa Smeralda, pobreží s príznačným menom. Čistý interiér s nádychom rustikálneho štýlu pôsobí príjemne a domácky, no pritom dýcha luxusom. Z obrovskej terasy si môžete vychutnávať lokálne vínko pri pohľade na okolité skaly týčiace sa z mora.

3 4

Seaside Townhouse

Neďaleko hlavného mesta Cagliari nájdete tento idylický domček, ktorý poskytuje nielen výhľad na more, ale aj vlastnú minipláž. Interiér je ladený v bielej farbe, na ktorej žiaria modré akcenty.

5 6

1800’s Getaway

Dom zo začiatku 19.storočia zrekonštruovaný na bohémsku oázu nájdete neďaleko populárneho letoviska Orosei. Pokiaľ vám nevadí bývanie v stredozemí, vychutnať si môžete aj súkromný bazén a umelecky pôsobiace interiéry.

7 8

Cagliari Appartamento

Tí, ktorí hľadajú prepojenie mestského ruchu s nádhernou prírodou, ocenia apartmán priamo v hlavnom meste Cagliari. Očarí vás tu nočný život miešajúci sa s historickými budovami, nekonečné gastronomické možnosti a neďaleké pláže. Tento apartmán prepájajúci staré a nové je toho dôkazom.

9 10

La Villa di Cala

Na južnom pobreží vás čaká aj táto luxusná vila s vlastným bazénom, dych-berúcim výhľadom a dizajnovými interiérmi. Dýcha svojou históriou, no pritom necháva vyniknúť aj moderného ducha. Mieša prírodné prvky s boho estetikou.

11 12

San Pantaleo

Neďaleko Golfo Aranci sa ukrýva táto vila, ktorá dokázala prepojiť rustikálne prvky s moderným dizajnom. Pôsobí čisto a prívetivo, každý kus nábytku bol precízne vyberaný, aby vytvoril unikátnu atmosféru pre svojich hostí.

13 14

Villa Carezza

Ku Sardínii patrí aj súostrovie La Maddalena, ktoré je zároveň talianskym národným parkom. Presne tu nájdete tie ikonické pláže, to najlepšie, čo Európa ponúka. Prirátajte k tomu túto vilku s vlastný bazénom a súkromnou plážou a o idylickú dovolenku je postarané.

15 16

Exclusive Loft

Ak plánujete romantickú dovolenku vo dvojici, vystačíte si s týmto loftom so súkromným bazénom. Plávajúcu polovičku môžete sledovať vďaka presklenému dnu priamo z postele, nehovoriach o plážach, ktoré máte z tohto miesta nadosah.

17 18

Villa Porto Raffael

Neďaleko La Maddaleny, na pevnine Sardínie sa nachádza vila s tými najidylickejšími výhľadmi, súkromnou terasou a ideálnou polohou v prípade, že sa chystáte tráviť čas na lodi či jachte. Interiér je zmes rustikálneho dizajnu a hypermoderných prvkov, ktoré vytvárajú unikátny charakter.

19 20

Foto: AirBnB

1507

Súvisiace články