Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 24. júl 2019

Kde dovolenkujú modelky?

Kam chodia modelky na dovolenky? Niektoré preferujú maximálny oddych na pláži, iné zase uprednostňujú dobrodružné dovolenky alebo rušný nočný život.

Kde dovolenkujú modelky?

Kam chodia modelky na dovolenky? Niektoré preferujú maximálny oddych na pláži, iné zase uprednostňujú dobrodružné dovolenky alebo rušný nočný život. Pokiaľ ešte stále hľadáte inšpiráciu pre tú svoju dovolenku, nechajte sa zlákať dovolenkovým fotkami svetových modeliek.

Sara Sampaio: Capri

Tohtoročnou IT destináciou sa jednoznačne stal taliansky ostrov Capri. Okrem Sary sa tu vydali ďalšie známe modelky, ktoré nevynechali ani jazdu jachtou.

Jasmine Tookes: Keňa

Jasmine je dobrodružná cestovateľka a tento rok sa vydala na dlhšie dovolenku, ktorú odštartovala v Istanbule, pokračoval Egypt a nakoniec skončila v Keni na safari.

2

Alessandra Ambrosio: Ibiza

Modelka má svoje obľúbené destinácie kam sa vracia každý rok. Ani teraz nevynechala Mykonos a Ibizu.

3

Elsa Hosk: Švédsko

Mnohé modelky využívajú leto na návštevu domoviny a patrí medzi nich aj Elsa, ktorá sa vydala do rodného Švédska, kde aj oslávila festival Leta Midsommar.

4

Martha Hunt: Bahamy

Biele pláže, tyrkysové more a súkromie zlákali Marthu Hunt, ktorá sa tento rok vydala na Bahamy. Tam si vychutnala maximálny relax.

5

Jourdan Dunn: Jamajka

Jourdan sa vydala na Jamajku, ktorá ju očarila nielen jedlom, kultúrou, ale aj nočným životom a samozrejme prírodou.

6

Joan Smalls: Mykonos

Grécky ostrov je už stálicou dovolenkových destinácií modeliek. Každoročne tu zavíta množstvo známych tvárí, ktoré očarila príroda a nightlife.

7

Rosie Huntington-Whiteley: Capri

Talianskemu ostrovu neodolala ani Rosie, ktorá trávia svoje dovolenkové dni na jachte si synčekom a manželom.

8

Izabel Goulart: Mykonos

Keď sa v lete vyberiete na Mykonos, máte 99% šancu, že tam stretnete aj Izabel. Je to jej najobľúbenejšia dovolenková destinácia, preto sa tam vracia každý rok.

9

Lais Ribeiro: Brazília

Aj Lais sa vybrala na leto domov, do rodnej Brazílie. Dovolenku strávila v krásnej oblasti Bahía, kam zobrala aj svojho partnera a syna.

10

Foto: Instagram

1490

Súvisiace články